• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΣΚΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

KATRINA

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
καλησπερα σας,
ειμαι νεο μελος.
εχω κανει αρκετα ταξιδια.
φετος θα ηθελα να ταξιδεψω προς, ΑΥΣΤΡΙΑ Η ΕΛΒΕΤΙΑ για να γνωρισω και τις εκει πιστες του σκι ελπιζοντας να βελτιωσω την τεχνικη μου.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καλως ορισες! Καταρχην γραφουμε με μικρα και οχι κεφαλαια! Τα κεφαλαια εχουν την εννοια οτι "φωναζεις".
Σκι εκανα χρονια πριν. Η κορη μου ομως ειναι φαν του snowboard. Περσι πηγε στο Chamonix και της αρεσε παρα πολυ, ειδικα εινα σημειο λιγο παραεξω- το πιο απομακρυσμενο απο τα τρια "αυγα".
Εκεινο ομως που την εντυπωσιασε ηταν ο παγετωνας Aiguille du Midi τον οποιον κατεβηκαν συνοδευομενοι φυσικα απο οδηγο, οποιος επελεξε ποια διαδρομη θα εκαναν αναλογα με τις δυνατοτητες τους. Φετος θα ξαναπαει, αυτη τη φορα στο Zermatt οποτε σε καμια δεκαπενταρια μερες θα εχω περισσοτερες και πιο φρεσκες πληροφοριες.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλώς ήρθες ΚATRINA,φτιάξε αν θές και τον ταξιδιωτικό σου χάρτη να δούμε που έχεις ταξιδέψει.Καλά ταξίδια σου εύχομαι!καλή προετοιμασία για Βραζιλία που απ'ότι βλέπω είναι το προσεχές ταξίδι σου!

joela

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου!!!!!
Kαλώς ήρθες καλά ταξίδια.Η γνώμη μου είναι οτι η Ελβετία έχει καλύτερες πίστες.Εχω πάει και στις περισσότερες της Αυστρίας αλλά προτιμώ Ελβετία....γενικά!!!!!!
Ελπίζω να βοήθησα...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα