ΤΑΞΙΔΙΑ VS ΣΚΥΛΑΚΙ

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παρε ενα ψευτικο με μπαταρια... κι οταν φευγεις ταξιδια θα κλεινεις το διακοπτη...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
...ναι από αυτά που κουνάνε και το κεφάλι γύρω-γύρω και τα βάζουν οι ταρίφες στο παρμπρίζ...
Εχω πολυ καιρο να παρω ταξι αλλα αν καταλαβα καλα, αυτα που λες ειναι χωρις μπαταρια και με αποσπωμενο κεφαλι...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
παντως εγώ θα αφήνω την φανή στον typakia.το ειπε το Ναι!!
οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι θα κάνετε..

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
παντως εγώ θα αφήνω την φανή στον typakia.το ειπε το Ναι!!
οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι θα κάνετε..
Χαρα μου... κι αν δεν ξερει ακροβατικα, να εισαι σιγουρη πως θα μαθει...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Σε ευχαριστω για την πρωτοβουλια σου να μου απαντησεις ( :bleh::bleh::bleh::bleh:)
εχω να πω μονο οτι με ό,τι κι αν εχω καταπιαστεί στη ζωή μου τα έχω βγάλει πέρα. Ελπιζω και αυτο...
West Highland White Terrier - Wikipedia, the free encyclopedia
Ετσι οπως ειναι μικρουλινι μπορεις ανετα να το μεταφερεις σε τσαντα μεταφορας αλα Παρις Χιλτον!Αυτη βεβαια τα μεταφερει με το ιδιωτικο της τζετ ..λεπτομερεια θα μου πεις:D

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
εγω αυτο το "ταξιδια vs σκυλακι" το δα και κοντεψα να πνιγω..

η αποφαση του να παρεις σκυλο δεν ειναι παιξε γελασε..φυσικα και αναλαμβανεις τεραστια ευθυνη απεναντι στο πλασματακι,που θα εξαρταται σχεδον ολοκληρωτικα απο εσενα..προσωπικη ενασχοληση, εξοδα, βολτες, κλπ ειναι παραγοντες που πρεπει να σκεφτεις σοβαρα..και φυσικα αν φευγεις, πρεπει να υπαρχει καποιος προθυμος να προσεχει το σκυλακι μεχρι να γυρισεις..τα ξενοδοχεια σκυλων, ακομη και την οικονομικη ανεση να χεις να τα πληρωνεις, δεν ειναι παντα λυση..
αν δεν νοιωθεις ετοιμη 100% καλυτερα να μην το επιχειρησεις ακομα..

επισης, οπως λεει και ο borealis, αν αυτο που θες ειναι εναν σκυλο, γιατι να μην παρεις ενα ημιαιμο σκυλακι που να εχει οντως αναγκη απο ενα σπιτι?

erminathess

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Το να αποφασισεις να βαλεις στη ζωη σου ενα ζωακι δεν ειναι καθολου απλη υποθεση και θελει πολλη σκεψη.. η ζωη σου σιγουρα θα αλλαξει .. η συμβιωση με ενα ζωακι θα σε κανει να αφιερωσεις πολυ χρονο, να αναθεωρησεις, να δεσμευθεις, να στερηθεις, να κλειστεις, να ξοδεψεις, να τρεξεις.. να..να.. να..
Καλυτερα λοιπον μην το επιχειρησεις αν
-εισαι υστερικη με την καθαριοτητα και αλλεργικη στις τριχες
- δεν μπορεις να αναλαβεις (εσυ ή καποιος αλλος απο την οικογενεια σου) τουλαχιστον 2 φορες την ημερα την βολτα του - βλεπω οτι το σκυλακι που θελεις να παρεις ειναι μικροσκοπικο αλλα πιστεψε με εχει τις ιδιες αναγκες με ενα μεγαλοσωμο ζωο και ειναι κριμα να το εγκλωβισεις μεσα στο σπιτι
- δεν εχεις που να το αφησεις οταν λειπεις ή λειπεις συνεχεια και για μεγαλο διαστημα
- δεν εχεις γερο στομαχι και εισαι ετοιμη να αντιμετωπισεις τις υβρεις, την απαξιωση και το ρατσισμο των ασχετων
- δεν εχεις το χρονο να ασχολεισαι καθημερινα μαζι του και θα το αφηνεις πολλες ωρες μονο του
- δεν εχεις υπομονη και επιμονη να το μεγαλωσεις γιατι ειδικα τον πρωτο καιρο μεχρι να μαθει τα βασικα χρειαζεται πολλη δουλεια
Πιστεψε με ολα τα παραπανω ειναι τοσο λιγα και τοσο ασημαντα μπροστα σε αυτα που εχεις να κερδισεις καθε φορα που θα αντικρυζεις τα γεματα αγαπη ματακια του οταν επιστρεφεις απο τη δουλεια, δεν θα υπαρχει τιποτα πιο αγχωλυτικο και πιο γλυκο απο το μικρο σου φιλαρακι

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ακούστε, τα έχω σκεφτεί όλα αυτά και ξέρω τις θυσίες που χρειάζονται .
Η σημαντικότερη όλων και πιο δυσβάστακτη είναι αυτή των ταξιδιών...
Ίσως δεν ειμαι έτοιμη ακόμη... το θέλω όμως πολύ και θα γίνει .

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ν' αγιάσει το στόμα σου...
το συγκεκριμενο σκυλι που θελω να παρω ηδη κυοφορειται , θα γεννηθει σε λιγο καιρο. Η κορη μου θελει το συγκεκριμενο , εγω δεν εχω μεγαλο προβλημα, δε το κανω απο ψωνιο , ημαρτον

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom