tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Παρε ενα ψευτικο με μπαταρια... κι οταν φευγεις ταξιδια θα κλεινεις το διακοπτη...
δαιμόνιε typakia!!!Παρε ενα ψευτικο με μπαταρια... κι οταν φευγεις ταξιδια θα κλεινεις το διακοπτη...
Παρε ενα ψευτικο με μπαταρια... κι οταν φευγεις ταξιδια θα κλεινεις το διακοπτη...
Εχω πολυ καιρο να παρω ταξι αλλα αν καταλαβα καλα, αυτα που λες ειναι χωρις μπαταρια και με αποσπωμενο κεφαλι......ναι από αυτά που κουνάνε και το κεφάλι γύρω-γύρω και τα βάζουν οι ταρίφες στο παρμπρίζ...
Χαρα μου... κι αν δεν ξερει ακροβατικα, να εισαι σιγουρη πως θα μαθει...παντως εγώ θα αφήνω την φανή στον typakia.το ειπε το Ναι!!
οι υπόλοιποι δεν ξέρω τι θα κάνετε..
Ετσι οπως ειναι μικρουλινι μπορεις ανετα να το μεταφερεις σε τσαντα μεταφορας αλα Παρις Χιλτον!Αυτη βεβαια τα μεταφερει με το ιδιωτικο της τζετ ..λεπτομερεια θα μου πειςΣε ευχαριστω για την πρωτοβουλια σου να μου απαντησεις ( )
εχω να πω μονο οτι με ό,τι κι αν εχω καταπιαστεί στη ζωή μου τα έχω βγάλει πέρα. Ελπιζω και αυτο...
West Highland White Terrier - Wikipedia, the free encyclopedia
Ν' αγιάσει το στόμα σου...Γιατι αυτο θα βρει το δρομο του και χωρις εσενα, βρες καποιο που να σε χρειαζεται.
το συγκεκριμενο σκυλι που θελω να παρω ηδη κυοφορειται , θα γεννηθει σε λιγο καιρο. Η κορη μου θελει το συγκεκριμενο , εγω δεν εχω μεγαλο προβλημα, δε το κανω απο ψωνιο , ημαρτονΝ' αγιάσει το στόμα σου...