psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Καταρχάς καλώς ήρθες.
Πολύ καλή επιλογή για καλοκαίρι και για ξεκίνημα στα νησιά, αν και όλοι συνήθως στην ηλικία σας ξεκινούν από Πάρο κατά κύριο λόγο και Ίο δευτερευόντως.
Ξεκίνα να διαβάζεις το συγκεκριμένο νήμα, θα σου λυθούν πολλές απορίες. Εκεί έγραψα κι εγώ τη σχετική πρόσφατη εξιστόριση μου για τη Σύρο απ' το καλοκαίρι του '19:
Σύρος - Σύρος
Στα άλλα που ρωτάς τώρα:
Για ότι άλλο χρειαστείς μπορείς να ρωτήσεις.
Πολύ καλή επιλογή για καλοκαίρι και για ξεκίνημα στα νησιά, αν και όλοι συνήθως στην ηλικία σας ξεκινούν από Πάρο κατά κύριο λόγο και Ίο δευτερευόντως.
Ξεκίνα να διαβάζεις το συγκεκριμένο νήμα, θα σου λυθούν πολλές απορίες. Εκεί έγραψα κι εγώ τη σχετική πρόσφατη εξιστόριση μου για τη Σύρο απ' το καλοκαίρι του '19:
Σύρος - Σύρος
Στα άλλα που ρωτάς τώρα:
Πολλά ενοικιαζόμενα δωμάτια και αρκετά οικονομικά μπορώ να πω, ψάξτε μέσα στην Ερμούπολη αν και προσωπικά θα σας συνιστούσα να μείνετε λίγο πιο πάνω από τη πόλη, προς Άνω Σύρο.Για ξενοδοχείο θέλουμε κάποιο μέσα στην Ερμούπολη, κατά προτίμηση κοντά στο λιμάνι, καθαρό, αλλά και οικονομικό
Αναφέρονται όλα πιο στο άλλο νήμα. Το μεταφορικό μέσο θα σας διευκόλυνε πολύ, ωστόσο δεν είναι αποτρεπτικός παράγοντας καθώς το νησί έχει σχετικά καλή συγκοινωνία.Ποια αξιοθέατα θα προτείνατε, στα οποία να υπάρχει πρόσβαση με λεωφορείο, καθώς δεν έχουμε μεταφορικό μέσο. Αν έχετε να μας...
Σίγουρα στο Δημαρχείο και στα πέριξ του, θα τα βρείτε όλα πολύ εύκολα.Μέσα στην Ερμούπολη, σε ποιες πλατείες αξίζει να συχνάζουμε, ποιοι δρόμοι και ποια στενά είναι ωραία για περπάτημα
Επίσης αναφέρονται όλα στο νήμα. Αυτό που πρέπει να πω όμως είναι ότι το νησί είναι αρκετά οικονομικό σε όλα του, από τα πιο οικονομικά σίγουρα στις Κυκλάδες.Από ταβέρνες, καφετέριες και γενικότερα για φαγητό/γλυκό ποιες ήταν οι αγαπημένες σας επιλογές ή ποια θα αποφεύγατε (πάντα οικονομικές επιλογές)
Γιατί να είναι κοντά σε ξενοδοχείο; Το καλύτερο είναι να μη βρίσκονται κοντά σε ξενοδοχείο. Πέρα από τα πασίγνωστα «Βαπόρια», τη παραλία δηλαδή της Ερμούπολης (δεν είναι ακριβώς παραλία αλλά πλατφόρμα) που θα πηγαίνετε συχνά, θα δεις στη περιγραφή τις υπόλοιπες.Για παραλίες, ποιες είναι οι πιο ωραίες/καθαρές, χωρίς υπερβολικό κόσμο αν γίνεται, και αν βρίσκονται κοντά σε ξενοδοχείο
Αυτό είναι κάτι σχετικό για το καθένα. Μου φαίνονται μια χαρά, ίσως να χωράει και μια βόλτα σε κάποιο ακόμα μέρος βέβαια.Πιστεύετε πως οι 6 νύχτες είναι αρκετές/παραπάνω από όσες χρειάζονται για να δούμε το νησί
Αυτό έχει τρομερό ενδιαφέρον. Δε ξέρω κατά πόσο είναι επισκέψιμο ή χαρακτηρισμένο σα μνημείο όπως η Μακρόνησος και ανοίγει σε ειδικές περιστάσεις... Θέλει ψάξιμο.Θα μας ενδιέφερε να δούμε τη νήσο Γυάρο,
Η Μύκονος αλλά και η Τήνος είναι δίπλα, τα εισιτήρια αρκετά φθηνά ίσως και κάτω από 10 ευρώ, μπορείτε να πεταχτείτε για ημερήσια.ή αν γνωρίζετε άλλα νησιά που θα βόλευε να πεταχτούμε, καθώς και τις τιμές (π.χ. Μύκονος)
Αν ξεκινάτε από Αθήνα δε το συζητώ, πλοίο και πάλι πλοίο, οι τέσσερις ώρες δεν είναι τίποτα και το αεροπορικό κοστίζει!Έχουμε ψάξει ήδη τις τιμές, αλλά πιστεύετε πως συμφέρει καλύτερα να πάμε αεροπορικώς ή με πλοίο από Πειραιά,
Ξεκινάτε από Άνω Σύρο πιο νωρίς και καταλήγετε Ερμούπολη, 5 λεπτά από τα σκαλάκια είναι μόνο. Γενικά όλα τα βραδινά είναι στην Ερμούπολη, δε θα δυσκολευτείτε.Για νυχτερινή διασκέδαση, ποια κλαμπάκια/μπαράκια
Είναι από τα οικονομικά νησιά, τι να σου πω, ανάλογα το τι θα κάνετε.Πόσα χρήματα πιστεύετε
Όπως είπα και στην εισαγωγή, Πάρο ή Ίο.μας ενδιαφέρουν και άλλες εναλλακτικές
Για ότι άλλο χρειαστείς μπορείς να ρωτήσεις.