Σχολική 5ήμερη Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

paefstra

Member
Και το χοτελ στη μεση του πουθενα γι αυτον τον λογο ειναι. Για να μην ξεπορτιζουν μεσα στη νυχτα ολομοναχα αλλα να,πηγαινουν πολη μονο με το λεωφορειο της εκδρομης.
Ολα εγω η παλια πχια?

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Και το χοτελ στη μεση του πουθενα γι αυτον τον λογο ειναι. Για να μην ξεπορτιζουν μεσα στη νυχτα ολομοναχα αλλα να,πηγαινουν πολη μονο με το λεωφορειο της εκδρομης.
Ολα εγω η παλια πχια?
Όντως όλες οι πενταήμερες Θεσσαλονίκη μένουν εκτός κέντρου. Και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέρη, αν αυτό είναι εφικτό.

paefstra

Member
Όντως όλες οι πενταήμερες Θεσσαλονίκη μένουν εκτός κέντρου. Και νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέρη, αν αυτό είναι εφικτό.
Ο δικος μου πηγαν περσι Γιαννενα, μενανε στο Ηπειρος Παλλας 4αστερο αλλα μεσα στην πολη δεν τους εκλεισαν. Δεν γινεται για οικονομικους λογους ουτε για φυση αλλα για τα ξεπορτισματα.

varioAthens

Member
Εμεις πριν 30 χρονια μεναμε καρακεντρο παλιας πολης Ροδου!
Τον κινδυνο δεν μπορεις να τον προβλεψεις απο που θα ερθει... σε μας ηρθε απο καθηγητη αλλου σχολειου μεσα στο ιδιο το ξενοδοχειο που μας καλεσε εμενα και την κολλητη μου "να πιουμε ποτακι" στο δωματιο του ο ανωμαλος.... στο μεταξυ εγω και η κολλητη μου φαινομασταν 14 κι οχι 17, φορουσαμε φουτερ jordan 23, μποτες βερμαχτ και ειχαμε ενα φρυδι.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δεν έχετε άδικο σ' αυτό, σάμπως αν ήμασταν κι εμείς καθηγητές έτσι δε θα σκεφτόμασταν;
Θυμάμαι το δικό μου παράδειγμα στη Ρόδο, που μέναμε Καλλιθέα και δεν υπήρχε πρόσβαση στο κέντρο πέρα από τα λεωφορεία. Βέβαια εκεί έπαιζε και το ζήτημα του οργανωμένου πακέτου και των τιμών που δίνουν στα πρακτορεία, οπότε ίσως και τώρα να συμβαίνει κάτι ανάλογο.

paefstra

Member
Δεν έχετε άδικο σ' αυτό, σάμπως αν ήμασταν κι εμείς καθηγητές έτσι δε θα σκεφτόμασταν;
Θυμάμαι το δικό μου παράδειγμα στη Ρόδο, που μέναμε Καλλιθέα και δεν υπήρχε πρόσβαση στο κέντρο πέρα από τα λεωφορεία. Βέβαια εκεί έπαιζε και το ζήτημα του οργανωμένου πακέτου και των τιμών που δίνουν στα πρακτορεία, οπότε ίσως και τώρα να συμβαίνει κάτι ανάλογο.
Απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα. Οι γονεις, τα παιδια, οι λιγουρηδες για 17χρονους ναι 17χρονες...
Εμεις μεναμε καρακεντρο Ροδο αλλα ημασταν ζαβα, δεν ξεπορτιζαμε απο εξαντληση.

maria91

Member
Τα ξενοδοχεια που συνεργαζονται για να δεχονται σχολικες εκδρομες ειναι λιγα..προφανως κ οσα ειναι κεντρικα θα δεκτουν πιο δυσκολα σχολικες εκδρομες..για να διαλεξε το μακρινο,αυτο μαλλον θα ειναι βολικο για σχολικη εκδρομη..κλαμπ συνηθως πανε ακυρη μερα κ το κλεινουν αποκλειστικα για το σχολειο,βαρια να βαλουν κ αλλο ενα σχολειο μαζι...αν θελει να γινει "ζημια" ή να ξενυχτησουν ή να μεθυσουν τα παιδια το κανουν κ στο ξενοδοχειο δε μπορει να κανει καμια διευθυντρια κατι γι αυτο...αλλα το εξαντλητικο προγραμμα κ το μακρινο ξενοδοχειο ειναι το ΣΤΑΝΤΑΡ της εκδρομης

paefstra

Member
ή να μεθυσουν τα παιδια το κανουν κ στο ξενοδοχειο δε μπορει να κανει καμια διευθυντρια κατι γι αυτο...
Μετα το κοριτσακι του Καλλιτεχνικου σχολειου που πεθανε περσι σε 5ημερη στο δωματιο στο Ηρακλειο απο αλλεργικο σοκ και ηταν συμμαθητρια κορης φιλης εχουν σφιξει τα γαλατα και δεν τους αφηνουν χυμα.

maria91

Member
Μετα το κοριτσακι του Καλλιτεχνικου σχολειου που πεθανε περσι στο Ηρακλειο απο αλλεργικο σοκ και ηταν συμμαθητρια κορης φιλης εχουν σφιξει τα γαλατα και δεν τους αφηνουν χυμα.
Μακαρι!αλλα πολυ φοβαμαι αν εμεις πριν 15 χρονια που μασταν πιο "αθωα" καναμε χαζομαρες με μεθυσια κ ξενυχτια στην 5ημερη,τι μπορουν να κανουν τα σημερινα παιδια που ναι πιο ξεψαρωμενα...

paefstra

Member
Μια συμβουλη απο την παλια καραβανα: βγαλτε τους προπληρωμενη καρτα. Δεν θα ξεμεινουν ποτε απο λεφτα, τη φορτιζετε απο το σπιτι αν δειτε οτι τελειωνουν.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είναι απολύτως λογικό και αναμενόμενο να προσπαθούν να παρεμποδίζουν όσο μπορούν τα ξεπορτίσματα.
Προσωπικά θαυμάζω τις καθηγήτριες και τους καθηγητές που κάνουν συνοδεία σε 3-5νθημερες.
Αν δούλευα σε σχολείο ούτε επί πληρωμή δεν θα το έκανα. Να πάθει κάτι κάνα παιδί έτσι όπως λυσσανε οι αγέλες των εφήβων όταν είναι μαζεμένοι και να με τρέχουν οι γονείς μετά.
Ούτε για πλάκα.

paefstra

Member
Μακαρι!αλλα πολυ φοβαμαι αν εμεις πριν 15 χρονια που μασταν πιο "αθωα" καναμε χαζομαρες με μεθυσια κ ξενυχτια στην 5ημερη,τι μπορουν να κανουν τα σημερινα παιδια που ναι πιο ξεψαρωμενα...
Το νομικο πλαισιο λεει οτι καλουν τον γονιο να παραλαβει το παιδι. Φιλη τη φωναξαν Κρητη και της εδωσαν την κορη πακετο πισω. Υπογραφεις οτι το αποδεχεσαι πριν την εκδρομη. Παντως το δικο μας Λυκειο Εξαρχειων ηταν σαν Κολλεγιο μην τους στειλουν πισω πακετο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.740
Μέλη
39.474
Νεότερο μέλος
Dio1985

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom