vaggelakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- salzburg?!
Εκλεισα για πασχα στο danubius hotel arena λογο τιμης(50 το δικλινο με πρωινο) και λογο το οτι εχει απο εξω σταση μετρο(πολυ κοντα). Σαν εμπειρια απο ατομα που εχουν παει ειναι κακη επιλογη? Δυστυχως για το μπατζετ που εχω βαλει και λογο οτι θα ειμαστε 6 ενηλιες με 2 παιδια, αρα 3 δωματια(εκλεισα 3 δικλινα, το ενα με παρκοκρεββατο για το ενα παιδι και το αλλο με τους γονεις και καλα-ουσιαστικα καιτα 2 παιδια ειναι δικα μου αλλα επειδη δεν ηθελα να κλεισω τρικλινο λογο κοστους, χρεωνω το ενα παιδι στο ενα δωματιο και το αλλο, σε αλλο δωματιο.Ασχετα αν θα τα εχωκαι τα 2 μαζι μου), εβγαινε ακριβα αλλου(Αν ημουν μονο με τη γυναικα μου δεν θεωρω ακριβα αρκετα πιο παραπανω αλλα με ολους μαζι και με φτηνο μπατζετ....ειναι για δυνατους λυτες η υποθεση . Το κακο ειναι πως ειχα βρει πολλες περιπτωσεις(πολυ πιο κοντινες) αλλα ηταν πολυ νωρις και επειδη εμπαινα καθημερινα και κοιτουσα και ηταν ιδιες τιμες ψιλοεπαναπαυτικα , μεχρι που πηραν την ανιουσα και εκλεισα για να μην το χασω και αυτο. Ακομα ενας λογος που δεν εκλεινα τοτε που το εβρισκα ηταν οτι λογο οτι ειχα φορτωσει την πιστωτικη με τα εισιτηρια δεν ηθελα να ειναι ολα μαζεμενα. Ασε που τα εκλεισα και 7 μηνες πριντα αεροπορικα. Τωρα δεν πιστευω οτι θα ειναι κανενα τραγικο(εψανα 4*) και επειδη ειναι και το μετρο διπλα,πηρα την αποφαση.
Ξερω οτι δεν θα βγω εξω απο το ξενοδοχειο και θα παω περπατοντας στα αξιοθεατα αλλα θεωρω πως σε μια πολη ποτε δεν ηταν ολα τα αξιοθεατα ολα μαζι ετσι ωστε να μην χειαζεσαι καμια ετακινηση και ετσι το μετρο ηταν το πιο σημαντικο σε μια διαμονη. Σας επριξα απλα σας ειπα το προβληματισμο μου και περιμενω απαντησεις.Ευχαριστω
Ξερω οτι δεν θα βγω εξω απο το ξενοδοχειο και θα παω περπατοντας στα αξιοθεατα αλλα θεωρω πως σε μια πολη ποτε δεν ηταν ολα τα αξιοθεατα ολα μαζι ετσι ωστε να μην χειαζεσαι καμια ετακινηση και ετσι το μετρο ηταν το πιο σημαντικο σε μια διαμονη. Σας επριξα απλα σας ειπα το προβληματισμο μου και περιμενω απαντησεις.Ευχαριστω