• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Σχετικά με τη Βιέννη

Shifter

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σουηδία
Ταξίδι-Όνειρο
Ο Γύρος του Κόσμου
Κατ αρχήν βγάλε την κάρτα της Βιέννης. Θα χρησιμοποιείς όλα τα μέσα χωρίς να βγάζεις εισιτήριο αν και απ΄ ότι μας είπε ένας Ελληνας που ζει εκεί επειδή θεωρούν ότι όλοι βγάζουν εισιτήριο δεν κάνουν ποτέ έλεγχο!!! Με την κάρτα έχεις και έκπτωση σε όλα τα μουσεία. Αν κατέβεις στο Ρινγκ όπου και να πας έχει μουσεία... χρόνος δεν υπάρχει. Ακολούθησε το ένστικτο σου και γύρισε το κέντρο. Μια στάση για γλυκό ή καφέ στο Saher Hotel είναι must. Πρόσεχε μόνο να πας αριστερά στο Hotel και όχι δεξιά στη γωνία που είναι το γρήγορο. Αν πας για κρουαζιέρα στο Δούναβη κάνε μόνο τη μισή μη σε δελεάσει η τιμή (14 η μισή 19 ολόκληρη) Φρόντισε μόνο να κάνεις το κομμάτι που περνάει από το millenium tower. Καλό και φτηνό φαγητό έχει στο Sparky's. 7.40 το σνιτσελ, 7.80 το gordon blue... είναι κάπου κοντά στην εκκλησία θα δεις πολύ κόσμο στα τραπέζια... μη φοβάσαι αν χάσεις κάτι έτσι κι αλλιώς θα ξαναπάς !!! ;)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
για τη βιέννη

καλως ήρθες και απο μενα και καλα ταξιδια:welcome:

την επομενη Πεμπτη φευγω για βιεννη μεμονομενη για 4 μερες δυστιχως.:(:(:(...μπορεις να μου γραψεις καποια best off της πολης ή απο τα περιχωρα ?? οτι ειδες και σε εντυπωσιασε ή σου αρεσε....ή προτεινεις :reading:
σας ευχαριστω ολους για την υποδοχή!!εκπληκτικη,λοιπον για τη βιέννη ,αχχχ ενα επίσης πάρα πολύ ωραιο πάρκο που ειναι και σε κεντρικο σημείο ειναι το stadtpark υπέροχο,με γεφυρούλες λιμνούλες κλπ ,περναει απο κει καναλι του δουναβη,εχει και καφετερια,επίσης σαν καφέ κλασσικό βιεννεζικο νομίζω το καλύτερο είναι το central ,κοντα σχετικα στην στεφανπλατσ,μια σταση με το μετρο η και μετα ποδια 10 λεπτά,επίσης ωραίο οχι τοσο απο μέσα όσο σαν θέση ειναι το καφέ της Οπερας,επειδή βλεπει στην πλατεία κλπ.Υπαρχει ενα τραμ ring τραμ που παει γυρω απο το ιστορικο κεντρο,αλλα δεν προλαβα να το παρω,ρωτηστε,ξεκιναει καπου απο την οπερα.Οσο για το παρκο το alte donau,στον πυργο εγω δεν ανεβηκα ,αχχχχ τι να πρωτο κανεις αλλα πηρα το τραινάκι για βολτα ειχα ηδη περπατησει παρα πολυ ,αλλα το καλυτερο ειναι το donauinse oπου εχεις αριστερα και δεξια το δουναβη,τεραστια παρκα και καφε τριγυρω και πλοια που κανουν το γυρο αν θελει κανεις

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
wellcome, αναρωτιέμαι αν πρέπει να σου κάνουμε μερικά καψώνια ως νέα που είσαι:haha:
τι καψωνια;:roll: εχει και τετοια ;αχ παιδια ειμαι still in love με τη βιέννη,εχω ταξιδεψει παρα πολυ σε πολλες χώρες αλλα το πασχα με τη βιέννη εφαγα κόλλημα,καμια ιδέα πως θα μου περάσει;Α ξέχασα ένας ακόμα λόγος που την ερωτεύτηκα ηταν και το οτι υπαρχει ελλην συνοικία ,griechen,στο κεντρο,με ελληνορθοδοξη εκκλησια, αγ τριαδος ,που φυσικα τις ημερες του πασχα ειχε ολες τις λειτουργιες επιταφιο,ανασταση κλπ ,πλημμυρισμενες απο τους ελληνες που μενουν εκει και πηγα εννοείται και η ατμοσφαιρα ηταν πολυ κατανυκτικη και συγκινητικη.......αχ όλα ωραία

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Καλως ηρθες κι απο μενα , οι Βιεννολατρες θα χαρουν να ακουσουν ακομα περισσοτερα για το ταξιδι που σε εντυπωσιασε τοσο!
Φιαξε τον ταξιδιωτικο σου χαρτη αν θελεις να δουμε ποια αλλα μερη εχεις επισκεφτει.
πως να τον φτιαξω βρε παιδια το χάρτη;:roll: δυσκολο μου φαινεται,κάμερες κλπ και φωτο δεν εχω,μονο να παραθέσω καποιες πληροφορίες απο χωρες και ταξίδια που εχω κανει εδω και 10 χρόνια ...που να τα γραψω αυτά δεν ξέρω.....κατατοπείστε με αν θέλετε,πχ θέλω να το φωνάξω ότι ναι μεν η βιέννη μεντυπωσίασε και την ερωτεύτηκα αλλα η βαθειά και μοναδική αγάπη ειναι το Παρίσι,όποιος δεν πηγε χάνει.....

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
πως να τον φτιαξω βρε παιδια το χάρτη;:roll: δυσκολο μου φαινεται,κάμερες κλπ και φωτο δεν εχω,μονο να παραθέσω καποιες πληροφορίες απο χωρες και ταξίδια που εχω κανει εδω και 10 χρόνια ...που να τα γραψω αυτά δεν ξέρω.....κατατοπείστε με αν θέλετε,πχ θέλω να το φωνάξω ότι ναι μεν η βιέννη μεντυπωσίασε και την ερωτεύτηκα αλλα η βαθειά και μοναδική αγάπη ειναι το Παρίσι,όποιος δεν πηγε χάνει.....
τελικά σήμερα κατάφερα κι έφτιαξα το χάρτη μου....και κατι πληροφοριες:clap:σας φιλώ....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom