SOFIA P
New Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μαρόκο ή Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟΣ
Γειάς σας μέλη του TravelStories.gr. Χαίρομαι πολύ που βρήκα ένα φόρουμ για αυτό που με συγκινεί περισσότερο, τα ταξίδια. Εργάζομαι σε ιδιωτική τράπεζα, πάρα πολλές ώρες την ημέρα, όπως φαντάζομαι οι περισσότεροι από εσάς και το μεγάλο μου πάθος είναι τα ταξίδια. Ανακάλυψα το TravelStories σέ μια αναζήτηση που έκανα για εξειδικευμένα ταξιδιωτικά γραφεία. Έχω ταξιδέψει στην Κένυα δύο φορές, στην Κίνα το 1997 όταν ακόμα ήταν σχετικά δύσκολο ταξίδι, και σε κάποιες χώρες τις Ευρώπης. Λατρεύω την Ιταλία την οποια έχω επισκεφθεί πολλές φορές και στην οποία θα ήθελα να ζήσω (μάλλον όταν πάρω σύνταξη). Το καλοκαίρι πήγα 15 ήμέρες στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία είναι υπέροχη. Δεν μου αρέσουν οι διακοπές στην Ελλάδα, γιατί βρίσκω αφενός ότι οι τιμές είναι απίστευτα ακριβές σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και αφετέρου ότι έχουμε βιάσει το φυσικό μας περιβάλλον σε τέτοιο βαθμό που αν εξαιρέσεις τις θάλασσες δεν έχουμε να επιδείξουμε και πολλά (εξαίρεση αποτελεί η Ήπειρος).
Απεχθάνομαι να ταξιδεύω σε περιόδους αιχμής και αυτό καθιστά τα ταξίδια με γκρουπ μάλλον δύσκολα, καθώς τώρα που περνάμε δύσκολες εποχές τα περισσότερα ταξιδιωτικά γραφεία, οργανώνουν εκδρομές σε συγκεκριμένες εποχές.
Επόμενο ταξίδι, μετά τα Θεοφάνεια Μαρόκο ή Ιορδανία.
Σας χαιρετώ
Sofia P
Απεχθάνομαι να ταξιδεύω σε περιόδους αιχμής και αυτό καθιστά τα ταξίδια με γκρουπ μάλλον δύσκολα, καθώς τώρα που περνάμε δύσκολες εποχές τα περισσότερα ταξιδιωτικά γραφεία, οργανώνουν εκδρομές σε συγκεκριμένες εποχές.
Επόμενο ταξίδι, μετά τα Θεοφάνεια Μαρόκο ή Ιορδανία.
Σας χαιρετώ
Sofia P