Αυτα τα αμπεχωνα επρεπε να φορεσουμε για να μπουμε μεσα στο τζαμι!! Αλλιως γιοκ!!:roll::roll:καλε βαγγελιτσα αδιαβροχα ειναι αυτα?
chrikky ο ευθυτενης ειναι και πανω στο ανθος της ηλικιας του.μια ακομη τετοια να βαλεις και βγαζω εισιτηρια...
ΑντζελαΜε το καλό 4 Ιουλίου θα είμαι Συρία. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Πριν βιώσω τη Συρία με τις δικές μου αισθήσεις, πήρα μια δόση από εσένα. Τυχερός για την παρέα σου. Διαφορετική θα είναι η προσέγγιση της Συρίας για μένα αφού πάω με μηχανή. Ανταλλαγή εντυπώσεων στην επιστροφή μου.
angelamoto!Με το καλό 4 Ιουλίου θα είμαι Συρία. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Πριν βιώσω τη Συρία με τις δικές μου αισθήσεις, πήρα μια δόση από εσένα. Τυχερός για την παρέα σου. Διαφορετική θα είναι η προσέγγιση της Συρίας για μένα αφού πάω με μηχανή. Ανταλλαγή εντυπώσεων στην επιστροφή μου.
Να ξεκινήσω με το μπανίζω στα ιταλικά που είναι στο απαρέμφατο sbirciare ή περιφραστικά guardare furtivamente.Αντζελα
Μ`αρεσουν πολυ τα ταξιδια με μηχανες χαριζουν την απολυτη αισθηση ελευθεριας,που τα κανει ανεκτιμητα.
Τα δικα μου κυβικα εχουν πεσει πολυ και ειναι μονο για τις κοντινες αναγκες των μετακινησεων μου.
Πολυ ενδιαφερον το ταξιδι σου συνδιαζοντας 3 χωρες.Σιγουρα θα επιστρεψεις με μεγαλες εμπειριες.
Χαιρομαι αν καταφερα να σε βοηθησω εστω και ελαχιστα με την ιστορια μου.
Σιγουρα η παρεα μου ηταν ανεκτιμητη και το ταξιδι μου αυτο το χρωσταω στη Ρενατα.
Να ξερεις σε οτι αφορα την Συρια οτι
Οι δρομοι τους ειναι σε καλη κατασταση.Η εθνικη οδος εχει μεγαλες ευθειες και πινακιδες
καθοδηγησης.Να προσεχεις την οδηγηση μεσα στις πολεις.Αν οδηγας σε Αθηνα δεν νομιζω να αντιμετωπισεις ιδιαιτερο προβλημα.
Σχετικα με χαρτες κλπ δεν υπαρχει τιποτα στην ελληνικη αγορα εκτος το Συρια-Ιορδανια
του lonely-planet.
Μπορω αν θες να σου δανεισω το δικο μου χαρτη ταχυδρομοντας τον.Τον αγορασα απο κει βεβαια.
Εκει υπαρχει μεχρι και οδηγος για Συρια γραμμενος στα ελληνικα.
Η βενζινη τους ειναι παμφθηνη.
Παρε τη ελευθεροτυπια σημερα εχει πληροφοριες για την νεκρα θαλασσα,θα σου χρειαστει.
Οτι αλλο θες εδω ειμαστε.
Καλο ταξιδι περιμενουμε εντυπωσεις και περιπετειες με 2 ροδες.
ΥΓ.πως λεγεται το μπανισα στα Ιταλικα?