mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
Καλώς ήρθες! χρήσιμες και περιεκτικές οι πληροφορίες σου. Αντέ περιμένουμε και την Ιορδανία!!
Στη Συρια χορο της κοιλιας ειχε μονο στο Σεμιραμις, ενα ξενοδοχειο καθαρα για τουριστες. Δεν ειναι συνηθισμενος τροπος διασκεδασης. Οσο για τη μαντιλα, ο ντοπιος ξεναγος μας ειπε οτι το ποσο συντηρητικα ειναι ντυμενη μια γυναικα δεν εξαρταται μονο απο την πιστη της, αλλα (κυριως) απο τη θεληση του αντρα της. Ο ξεναγος της Ιορδανιας καποια στιγμη περνωντας διπλα απο μια γυναικα της λεει "σιγουρα ελληνιδα". Ηταν οντως ελληνιδα και τον ρωτησα πως τις ξεχωριζει (εγω για παραδειγμα δεν το ειχα καταλαβει). Μου ειπε οτι θα ξεχωριζε μια ελληνιδα αναμεσα σε εκατο γυναικες, γιατι εχουν χαρουμενα προσωπα. Νομιζω οτι αυτο λεει πολλα...Καλά διάβασα το άρθρο που παραθέτεις κι έμεινα άλαλη! Α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-ο!
Να ρωτήσω κάτι άσχετο? Στις belly dancers πώς επιτρέπουν τόσο προκλητική αμφίεση? Δε μιλάω για Πακιστάν βέβαια, αλλά για άλλες χώρες τουριστικοποιημένες....
Πιστευω Ερση εχεις μεγαλο δικηο σ`αυτο που γραφεις.
Αλλιως σε βλεπουν σαν ομαδα και αλλιως μεμονομενα.
Σιγουρα εχει μεγαλη διαφορα,το ολο ταξιδι γενικοτερα.
Η λογικη "ειναι τουριστας, αρα θα τον γδαρω" εμενα δεν μου αρεσει.
τη μπούργκα που με έβαλες να φορέσω με το ζόρι γιατί δεν το λές!!!!!Τετοιο προβλημα εμεις δεν αντιμετωπισαμε,φυσικα η Ρενατα ηταν ντυμενη με κελεμπια.