Έχεις δίκιο! Από τα πιο όμορφα συντριβάνια που έχω δει. Όταν είχα πάει για πρώτη φορά στο Παρίσι εκτός από αυτό μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το επίσης πολύ μοντέρνο Fontaine du Québec, Embâcle απέναντι από την εκκλησία τουSaint-Germain-des-Prés, που είναι σαν να πετάγονται οι πλάκες του πεζοδρομίου ή όπως ήθελε ο Καναδός καλλιτέχνης σαν πλάκες πάγου στην όχθη του μισοπαγωμένου ποταμού!!!Και οι δυο φωτογραφίες είναι από την πλατεία Ιγκόρ Στραβίνσκι στο πλάι του μουσείου Πομπιντού
Αν και έχω πάει πολλές φορές στο Παρίσι το συγκεκριμένο συντριβάνι δεν το έχει πάρει το μάτι μου :xmas_rolleyes: Η τουλάχιστον δεν το θυμάμαι αν και έχω επισκεφθεί την εκκλησία του Saint-Germain-des-Prés. Οπότε το σημειώνω για την επόμενη φορά που θα πάω :xmas_lol:Έχεις δίκιο! Από τα πιο όμορφα συντριβάνια που έχω δει. Όταν είχα πάει για πρώτη φορά στο Παρίσι εκτός από αυτό μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το επίσης πολύ μοντέρνο Fontaine du Québec, Embâcle απέναντι από την εκκλησία τουSaint-Germain-des-Prés, που είναι σαν να πετάγονται οι πλάκες του πεζοδρομίου ή όπως ήθελε ο Καναδός καλλιτέχνης σαν πλάκες πάγου στην όχθη του μισοπαγωμένου ποταμού!!!
Καλώς τους και καλή χρονιά παιδιά ! :xmas_smile: