fiesta
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Peru
- Ταξίδι-Όνειρο
- Mars
βάλε με στην λίστα σουNαι αυτό αληθεύει.Εμένα χάλασε μια φιλία από ένα ταξίδι στο Παρίσι έτσι και να σκεφτείς ότι κάναμε πολύ παρέα πριν αλλά όταν είσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ με το άλλο άτομο για μέρες βγαίνουν όλα τα αρνητικά στην φόρα.Πρέπει να γίνουν από πριν καλές εξηγήσεις, όσο είναι δυνατόν αυτό, για το πως θα κινήστε εκεί που θα πάτε.Εσύ μπορεί να θέλεις να γυρνάς από το πρωί μέχρι το βράδυ ασταμάτητα(πχ.εγώ) αλλά ο άλλος να θέλει γυρνάει το μεσημέρι στο ξενοδοχείο για ύπνο και να την αράζει σε καφετέριες για ώρες.Εσύ μπορεί να θέλεις να την βγάλεις οικονομικά(πάλι εγώ) ενώ ο άλλος μπορεί να θέλει να τρώει κάθε ημέρα σε εστιατόρια.Εσύ μπορεί να θέλεις βόλτες στα σοκάκια ενώ ο άλλος σε εμπορικά κέντρα.Πρέπει οπωσδήποτε να είσαι από την αρχή προετοιμασμένος ότι δεν θα μπορέσεις να κάνεις όλα αυτά που ονειρεύτηκες. Ο μόνος τρόπος για να γίνει κάτι τέτοιο είναι να πας μόνος σου.
σιχαίνομαι τα mall μόνο τα super markets θέλω να επισκέπτομαι που μπορείς να καταλάβεις κ τα χούγια ενός λαού...