SkullFlower
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Barcelona- Perpignan
- Ταξίδι-Όνειρο
- Peru
στον Αυτιά να δώσουμε και 10 κομμάτια σε τυχερούς συνταξιούχους δώρο
Έχουμε ήδη ψηφίσει τις 3 καλύτερες για το 2008, ελέγχουμε τους προορισμούς να μην επαναλαμβάνονται (αν αυτό συμβαίνει διαλέγουμε την 4η, 5η κ.ο.κ.), προσθέτουμε τις υπέροχες φωτο που τους αντιστοιχούν και έτοιμο το 2008Υποθέτουμε λοιπόν πως το βγάζουμε. Γιαααα να πέφτουν οι προτάσεις: καταρχήν, με ποιο τρόπο επιλέγουμε ιστορίες?
Γραψε την εσυ και εγω την αγοραζω οσο οσο!Μη βιαστείτε να το βγάλετε το βιβλίο, θέλω να γράψω και εγώ μια ιστορία και να έχω μια ελπίδα να είμαι μέσα!
Λίγα λόγια για τις εικόνες, απλά για να το έχετε στο μυαλό σας. Οι εικόνες που βλέπεται στην οθόνη σας (RGB) θα έχουν τελείως διαφορετική εμφάνιση στο χαρτί ενός βιβλίου καθώς πρέπει να δουλευτούν σε CMYK και με οθόνη ειδικά ρυθμισμένη. Χρειάζεται δηλαδή να περάσουν από το στάδιο της προεκτύπωσης(prepress) πράγμα που ανεβάζει το κόστος. Αν δεν επεξεργαστούν απλά θα δείχνουν ψιλοχάλια. Just keep in mind...Υ.Γ. Θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να συνοδεύεται με έγχρωμες φώτο το βιβλίο.
Καλά δεν είπα να το γεμίσουμε φώτο.Λίγα λόγια για τις εικόνες, απλά για να το έχετε στο μυαλό σας. Οι εικόνες που βλέπεται στην οθόνη σας (RGB) θα έχουν τελείως διαφορετική εμφάνιση στο χαρτί ενός βιβλίου καθώς πρέπει να δουλευτούν σε CMYK και με οθόνη ειδικά ρυθμισμένη. Χρειάζεται δηλαδή να περάσουν από το στάδιο της προεκτύπωσης(prepress) πράγμα που ανεβάζει το κόστος. Αν δεν επεξεργαστούν απλά θα δείχνουν ψιλοχάλια. Just keep in mind...
Βαγγελη το επιασα το υπονοουμενο!Κια ποιος δε θα τρελαθεί αν τουρθει ο μπλάκμαν στην ταβέρνα και του πεί:
" Φίλος, έκο κενούργκιο Ιντία με Έρσι γκουστάρις;"