psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Αυτό για την αγανάκτηση που γράφεις μου είχε τύχει στη...
Αυτό ακριβώς!Να γίνεται χαμός από κόσμο και να κάθεσαι να πίνεις ποτά σ' ένα Κυκλαδίτικο στενό δεν είναι τόσο πρόβλημα. Το κυκλοφοριακό όμως λες και είσαι στην Τσιμισκή τα Χριστούγεννα, οι διακοπές νερού, τα υπερφορτωμένα λεωφορεία και τα υπέρογκα κόστη είναι. Βέβαια η επιλογή είναι ξεχωριστή για τον καθένα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι τα δύο αυτά νησιά το καλοκαίρι είναι μακράν τα χειρότερα του Ελλαδικού χώρου, και μπορώ να το αιτιολογήσω αλλά ξεφεύγουμε απ' το θέμα. Μόνο αν πηγαίνεις συνειδητά για 1 διανυκτέρευση επειδή βολεύουν τα πλοία.
Ένα τεράστιο πρόβλημα είναι η κίνηση και το κυκλοφοριακό δίκτυο, ιδαίτερα τις απογευματινές ώρες η ουρά για την Οία και για για το Αμμούδι μπορεί να είναι και πάνω από χιλιόμετρο.
Ευκολάκι, αν και η Πάρος τις θέλει τις μέρες της, σίγουρα 4-5 για μένα. Άντε και 2 στην Αντίπαρο για τα ξενύχτια και τις παραλιάρες της.Εννοώ να συνδυάσουμε την Πάρο με την Αντίπαρο.
Η Χίος θέλει τουλάχιστον 7, η Ικαρία το ίδιο, για τα μικρά θες ένα 5ήμερο. Αν έχετε την όρεξη, τις μέρες και το μπατζετ μαζί σου!Ναι ξέρω ότι χρειάζονται μέρες για τη Χίο και λέγαμε μετά να πάμε προς Ικαρία και μετά προς Λειψούς ( ή προς Λέρο και δεν ξέρω βασικά...