paefstra
Member
Ο,τι πει η ιδια. Αυτο ειναι το καλο της ενηλικιωσης, οτι αποφασιζουν.
. Αν πεσει βαρυ, γυριζει πισω με την πρωτη πτηση
. Αν πεσει βαρυ, γυριζει πισω με την πρωτη πτηση
Eκλεισε η δική μου κόρη για Weeknd στη Πράγα, στους vip μάλιστα...Η κόρη μου αραδιάζει κάτι ραπ συγκροτήματα και ζητάει λεφτά για να πάει στις συναυλίες τους. Τώρα λέει θέλει να πάει ~στα πλαίσια της ενηλικίωσης της~ να δει τον Weekend. Αισθάνομαι μπουμερ στην τοποθεσία Θεσσαλονίκη. Θέλει να πάει τον Ιούλιο να τον δει στην Ευρώπη λέει, κάπου προς Άμστερνταμ. Λέω να της κάνω δώρο δυο αεροπορικά σε δυο άσχετες χωρες μεταξύ τους πχ Βερολίνο κι επιστροφή Άμστερνταμ. Και να της πω να βρει τρόπο να πάει από το Α στο Β με χαμηλό μπατζετ, τραινα και να μένει σε χοστελ. Είμαι κακιά μαμά ή θα τα καταφέρει άνετα ;
Εγώ αγόρασα το διήμερο για το Μόναχο για το 2024!!!! Ο πιο φτηνός τρόπος να τους δεις είναι το Download Festival στην Αγγλία. Δυστυχώς οι τιμές είναι απαράδεκτες. Πριν 4 χρόνια τους είδα Front Of Stage με 180€ εισιτήριο (το πλήρωσα 75€ μόλις γιατί το αγόρασα από κάποιον έξω από την συναυλία!!!) τώρα τα διήμερα Front Of Stage κάνουν 1100€!!! Πλάκα μας κάνουν!;!! Ακόμη και οι Maiden να έπαιζαν μαζί τους πολλά είναι. Εγώ το πήρα το αρένα για να το μεταπουλήσω και θα φύγει εύκολα σε καλύτερη τιμή.H Metallica βγαίνουν σε περιοδεία. Μέσα στο 2023 θα παίξουν μόνο σε 4 Ευρωπαϊκές πόλεις (απ'ότι φαίνεται) 2 βραδιές με διαφορετικό σετλιστ Άμστερνταμ, Παρίσι, Αμβούργο και Γκέτεμποργκ οι τυχερές. Σαν να μην έφτανε αυτό τη μία μέρα ανοίγουν γι'αυτούς οι θεοί Architects. Αυτό το πράγμα δεν χάνεται!
Για Rammstein δεν είναι δύσκολο να βρεις εισιτήριο. Εάν το ήξερα θα σου έβρισκα εγώ και πάνω από ένα κιόλας. Σκέψου ότι θα τους δω στο Μόναχο δυο φορές, μια αρένα και μια σε κάθισμα, και θα είμαι Front Of Stage σε Ελσινκι και Βουδαπέστη. Φέτος που τους είδα σε Βαρσοβία και Ταλλίν είχε δεκάδες εισιτήρια από έξω και έπρεπε να πληρώσεις μόνο για να αλλάξεις το όνομα. Ήταν αυστηρώς ονομαστικά αλλά έβρισκες.Εάν θέλεις σου βρίσκω πάντως.Δεν είμαι αισιόδοξος αν και πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα. Εδώ και για Ελλάδα υπάρχουν ελπίδες (Όχι απαραίτητα για metallica, γενικώς για μεγάλη μπάντα) αλλά οι διοργανώσεις είναι για τα σκυλιά. Μ' αρέσει που πανηγυρίζουν κάποιοι επειδή επιστρέφει το rockwave στη Μαλακάσα. Αθλιότητα δίχως τέλος, για να δούμε όμως ποιο όνομα θα κάνει την εμφάνιση του.
Πολύ χρήσιμες πληροφορίες και σ' ευχαριστώ, θα μιλήσουμε οπωσδήποτε. Για να ρίξω μια ματιά στο φετινό τους tour και θα επανέλθω.Για Rammstein δεν είναι δύσκολο να βρεις εισιτήριο. Εάν το ήξερα θα σου έβρισκα εγώ και πάνω από ένα κιόλας. Σκέψου ότι θα τους δω στο Μόναχο δυο φορές, μια αρένα και μια σε κάθισμα, και θα είμαι Front Of Stage σε Ελσινκι και Βουδαπέστη. Φέτος που τους είδα σε Βαρσοβία και Ταλλίν είχε δεκάδες εισιτήρια από έξω και έπρεπε να πληρώσεις μόνο για να αλλάξεις το όνομα. Ήταν αυστηρώς ονομαστικά αλλά έβρισκες.Εάν θέλεις σου βρίσκω πάντως.
αρεσουν οι συγκεκριμενοι και εκτος γερμανιας? κοιτα να δεις...Πολύ χρήσιμες πληροφορίες και σ' ευχαριστώ, θα μιλήσουμε οπωσδήποτε. Για να ρίξω μια ματιά στο φετινό τους tour και θα επανέλθω.