renata
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μαλαισία
εγώ έχω κλεισει για αύριο στις 7 !!όχι βρε Έφη. σήμερα από το πρωί θα μας πάρεις στην σειρά. εγώ σου κλείνω κατά τις τρεις. και ξέρεις...στυλ Antoine de Paris
εγώ έχω κλεισει για αύριο στις 7 !!όχι βρε Έφη. σήμερα από το πρωί θα μας πάρεις στην σειρά. εγώ σου κλείνω κατά τις τρεις. και ξέρεις...στυλ Antoine de Paris
Aπο τις 7 το πρωι???? Δεν παμε για πατσα??? ....καφε ειπαμε και φαγητο μετα....αλλα ετσι ειναι τα ''ψαρακια'' του φορουμ, δεν βλεπουν την ωρα να μας δουνε !!!ροτα για χανια.καλη συναντηση.
επιτέλους φοντύ και στα Χανιά!!!!!!!!Ευάκι πέρασε να πάρεις και την φανή να αγναντεύει το αγγελούδι μου μέχρι ναρθω
έχε υπ όψιν οτι άνοιξε χτές θανατηφόρα σοκολατερί στο στενό του μιναρέ στην Χ' Νταλιάνη..μέχρι και φοντί σοκολάτας ....
θαρθω με τον jonny..ναι καλά κατάλαβες!!τον Depp μορέ...
μετά τους καφέδες να την πέσομε και εκεί..ειναι δίπλα στο μαγαζί που λέγεται "πίτσες μπλε" !!
Αυτό υπάρχει πολύ καιρό...
Είστε και Χανιώτες τρομάρα σας
ναι αλλα έκανε εγκαίνια χτές γι αυτο το πρόσεξα!! μένω και στην περιοχή!Αυτό υπάρχει πολύ καιρό...
Είστε και Χανιώτες τρομάρα σας
Kαι εγω η δευτερη που γυρισε, γιατι στα Χανια το γλεντανε ακομα !!!!ας οψετε η αποσταση.....Μάλλον είμαι η πρωτη που γυρισε...συγγνώμη που σας άφησα τόσο γρήγορα κ κάπως…απρόσμενα (ειδικά τον Soudiano που επέστρεψε τελικά μόνος) δεν ήταν έτσι το πρόγραμμα μου. Χάρηκα όμως ιδιαιτέρως που σας γνώρισα!! Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα παρέα σε ένα υπέροχο κλίμα. Περιμένω να σας ξανασυναντήσω..να μιλήσω περισσότερο και με όσους δεν πρόλαβα…τοοοοοσα άτομα!!! Καλά ταξίδια να έχουμε..και καλή θητεία στον kokolaki!!!