Τουρκία Συναλλαγές στην Κωνσταντινούπολη

connosp

Member
Καλησπερα!!απο πληρωμες με καρτα η Πολη πως τα παει?Περνουν σχεδον παντου οπως Ελλαδα?Στο grand bazaar ,egyptian bazaar και γενικοτερα στις αγορες του περνουν και εκει καρτα?Οι πληρωμες μου θα ειναι με revolut ,δεν εχω φυσικη καρτα εχω μονο αυτη που εχω περασει στο κινητο.Σε οσα ταξιδια εχω κανει Ευρωπη κυριως ,την εχουν δεχτει παντου(Ελλαδα πληρωνω ετσι καθημερινα)Τουρκια δεν ξερω.Θα εχω και καποια μετρητα προφανως για το οτιδηποτε να συμβει που μερη δεν περνουν,η για μικρες αγορες,ταξι κλπ
Καλό θα είναι να έχεις μετρητά γιατί πολλοί έμποροι ειδικά οι πλανόδιοι ή και μαγαζιά(για μαϊμούδες) δέχονται μόνο μετρητά. Θα βρεις πολλά ανταλλακτήρια σε πολλές περιοχές. Με revolut είσαι οκ.

zounakos

Member
Καλησπέρα δύο ερωτήσεις πληρωμές καλύτερα με κάρτα revolut η συνάλλαγμα και με τα τηλέφωνα τι γίνεται ευχαριστώ

gusboc

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Southampton-New York
Για βοηθήστε με ρε παίδες.
Βγαίνοντας από το αεροδρόμιο για να πάρω το μέτρο σκέφτομαι να αγοράσω μια Istanbul city card 3 ημερών που σου δίνει απεριόριστες μετακινήσεις με όλα τα μέσα.
Από ότι είδα τα μηχανήματα που μπορείς να τις αγοράσεις δέχονται μόνο κάρτες.
Εγώ θα έχω κάρτα τις Εθνικής MasterCard με Ευρώ.
Μπορώ να την αγοράσω με αυτή τη κάρτα και πόση προμήθεια χρεώνει το συνάλλαγμα;

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Για βοηθήστε με ρε παίδες.
Βγαίνοντας από το αεροδρόμιο για να πάρω το μέτρο σκέφτομαι να αγοράσω μια Istanbul city card 3 ημερών που σου δίνει απεριόριστες μετακινήσεις με όλα τα μέσα.
Από ότι είδα τα μηχανήματα που μπορείς να τις αγοράσεις δέχονται μόνο κάρτες.
Εγώ θα έχω κάρτα τις Εθνικής MasterCard με Ευρώ.
Μπορώ να την αγοράσω με αυτή τη κάρτα και πόση προμήθεια χρεώνει το συνάλλαγμα;
Πιστεύω πως σε συμφέρει καλύτερα να πάρεις μια απλή istanbul card που μπορείς να την εκδώσεις πληρωνοντας σε λίρες και να την φορτίζεις με το ποσό που θα χρειαστεις, εφόσον τραβήξεις ένα ποσό απο το atm για τα πρώτα σου έξοδα.

Αν έχεις τον χρόνο συστήνω να βγάλεις όμως μια revolut την οποία σου στέλνουν στο σπίτι σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες το πολύ και ούτε προμήθειες πληρώνεις και μετρητά τραβας όποτε χρειαστείς απο τα atms της Ziraat επίσης χωρίς προμήθειες εκτός ΣΚ.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.576
Νεότερο μέλος
Dimispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom