maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Να κατουράς που και που μην πάθει ο προστάτης σου...
Το άρθρο διευκρινίζει ότι εννοεί "traveling together will improve a couple's sex life". Δε θέλω να σκεύτομαι καν τι σημαίνει αυτό, με δεδομένους τους συνταξιδιώτες που μας έχεις περιγράψει στις ιστορίες σου....Εγώ πάλι από τότε που ξεκίνησα τα ταξίδια δε σταμάτησα να...
http://travel.cnn.com/more-travel-means-better-sex-says-survey-323156
Πιο πριν δεν το χα πάρει πολύ σοβαρά...
Aπό φασόλια μέχρι μπριζολάκια στρουθοκάμηλου...Να τρώω πλούσιο πρωινό !!
Χαχα, πολύ καλό taver, έγραψες!Το άρθρο διευκρινίζει ότι εννοεί "traveling together will improve a couple's sex life". Δε θέλω να σκεύτομαι καν τι σημαίνει αυτό, με δεδομένους τους συνταξιδιώτες που μας έχεις περιγράψει στις ιστορίες σου....
μπααα, σαν την pho τίποτ' άλλο καλύτερο!Aπό φασόλια μέχρι μπριζολάκια στρουθοκάμηλου...
Καλα αυτο δεν επρεπε να τρεξεις μεχρι τα βαθη της Ασιας για να το καταλαβεις...Το κανουν με μεγαλη επιτυχια ακριβα εστιατορια σε ολο το δυτικο κοσμο.Δεν είναι ακριβώς συνήθεια, αλλά...
Τα ταξίδια μου (εκτός Ευρώπης και - κυρίως - αυτά της Ασίας) μου έδωσαν την ευκαιρία να διαπιστώσω εκ του σύνεγγυς πόσο σημαντική μπορεί να είναι για κάποιον μια χούφτα ρύζι ή ένα μικρο-εργαλείο. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκαναν η εφευρετικότητα/επινοητικότητα π.χ. των Ινδών ή η πλήρης "εκμετάλλευση" της υπάρχουσας τροφής (και μετατροπής υπολλειμάτων της - πολλές φορές - σε "έδεσμα") από τους Βιετναμέζους.
Έκτοτε, όταν χαλάσει κάτι, δεν το πετάω ελαφρά τη καρδία πριν εξαντλήσω τις δυνατότητες επισκευής του ή επίτευξης του ίδιου αποτελέσματος με κάποιον άλλο τρόπο. Όσον αφορά το θέμα του φαγητού δε, τίποτα δεν πετιέται αλλά - τουναντίον - μετατρέπεται σε "γκουρμέ" πιάτο... Λίγη φαντασία χρειάζεται, τίποτ' άλλο!
Δεν συχνάζω σε ακριβά εστιατόρια. Ευχαριστώ για την πληροφορία, πάντως, και για τη διαπίστωση ότι η μαγειρική μου είναι εφάμιλλη ακριβού εστιατορίου. Μμμμ... πρέπει ν' ανεβάσω τις τιμές μου φαίνεται...Καλα αυτο δεν επρεπε να τρεξεις μεχρι τα βαθη της Ασιας για να το καταλαβεις...Το κανουν με μεγαλη επιτυχια ακριβα εστιατορια σε ολο το δυτικο κοσμο.
Νομιζω,οτι πρεπει να στειλουμε,μερικα εκατομ. δυτικους,εκει,μεταγραφη....Τα ταξίδια μου (εκτός Ευρώπης και - κυρίως - αυτά της Ασίας) μου έδωσαν την ευκαιρία να διαπιστώσω εκ του σύνεγγυς πόσο σημαντική μπορεί να είναι για κάποιον μια χούφτα ρύζι ή ένα μικρο-εργαλείο.