• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνήθειες που υιοθετήσατε από τα ταξίδια σας

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ πάλι από τότε που ξεκίνησα τα ταξίδια δε σταμάτησα να...
http://travel.cnn.com/more-travel-means-better-sex-says-survey-323156

Πιο πριν δεν το χα πάρει πολύ σοβαρά...
Το άρθρο διευκρινίζει ότι εννοεί "traveling together will improve a couple's sex life". Δε θέλω να σκεύτομαι καν τι σημαίνει αυτό, με δεδομένους τους συνταξιδιώτες που μας έχεις περιγράψει στις ιστορίες σου....

echo2011

Member
Το άρθρο μάλλον αναφέρεται σε διακοπές χαλάρωσης και όχι σε όλα τα είδη ταξιδιών..

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Το άρθρο διευκρινίζει ότι εννοεί "traveling together will improve a couple's sex life". Δε θέλω να σκεύτομαι καν τι σημαίνει αυτό, με δεδομένους τους συνταξιδιώτες που μας έχεις περιγράψει στις ιστορίες σου....
Χαχα, πολύ καλό taver, έγραψες! :D

Aπό φασόλια μέχρι μπριζολάκια στρουθοκάμηλου...
μπααα, σαν την pho τίποτ' άλλο καλύτερο! ;)

Marlin

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
μπααα, σαν την pho τίποτ' άλλο καλύτερο! ;)[/quote]

τί ειν' αυτό?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Δεν είναι ακριβώς συνήθεια, αλλά...

Τα ταξίδια μου (εκτός Ευρώπης και - κυρίως - αυτά της Ασίας) μου έδωσαν την ευκαιρία να διαπιστώσω εκ του σύνεγγυς πόσο σημαντική μπορεί να είναι για κάποιον μια χούφτα ρύζι ή ένα μικρο-εργαλείο. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκαναν η εφευρετικότητα/επινοητικότητα π.χ. των Ινδών ή η πλήρης "εκμετάλλευση" της υπάρχουσας τροφής (και μετατροπής υπολλειμάτων της - πολλές φορές - σε "έδεσμα") από τους Βιετναμέζους.

Έκτοτε, όταν χαλάσει κάτι, δεν το πετάω ελαφρά τη καρδία πριν εξαντλήσω τις δυνατότητες επισκευής του ή επίτευξης του ίδιου αποτελέσματος με κάποιον άλλο τρόπο. Όσον αφορά το θέμα του φαγητού δε, τίποτα δεν πετιέται αλλά - τουναντίον - μετατρέπεται σε "γκουρμέ" πιάτο... :bleh: Λίγη φαντασία χρειάζεται, τίποτ' άλλο! :D

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν είναι ακριβώς συνήθεια, αλλά...

Τα ταξίδια μου (εκτός Ευρώπης και - κυρίως - αυτά της Ασίας) μου έδωσαν την ευκαιρία να διαπιστώσω εκ του σύνεγγυς πόσο σημαντική μπορεί να είναι για κάποιον μια χούφτα ρύζι ή ένα μικρο-εργαλείο. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκαναν η εφευρετικότητα/επινοητικότητα π.χ. των Ινδών ή η πλήρης "εκμετάλλευση" της υπάρχουσας τροφής (και μετατροπής υπολλειμάτων της - πολλές φορές - σε "έδεσμα") από τους Βιετναμέζους.

Έκτοτε, όταν χαλάσει κάτι, δεν το πετάω ελαφρά τη καρδία πριν εξαντλήσω τις δυνατότητες επισκευής του ή επίτευξης του ίδιου αποτελέσματος με κάποιον άλλο τρόπο. Όσον αφορά το θέμα του φαγητού δε, τίποτα δεν πετιέται αλλά - τουναντίον - μετατρέπεται σε "γκουρμέ" πιάτο... :bleh: Λίγη φαντασία χρειάζεται, τίποτ' άλλο! :D
Καλα αυτο δεν επρεπε να τρεξεις μεχρι τα βαθη της Ασιας για να το καταλαβεις...Το κανουν με μεγαλη επιτυχια ακριβα εστιατορια σε ολο το δυτικο κοσμο.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλα αυτο δεν επρεπε να τρεξεις μεχρι τα βαθη της Ασιας για να το καταλαβεις...Το κανουν με μεγαλη επιτυχια ακριβα εστιατορια σε ολο το δυτικο κοσμο.
Δεν συχνάζω σε ακριβά εστιατόρια. Ευχαριστώ για την πληροφορία, πάντως, και για τη διαπίστωση ότι η μαγειρική μου είναι εφάμιλλη ακριβού εστιατορίου. Μμμμ... πρέπει ν' ανεβάσω τις τιμές μου φαίνεται... :rolleyes:

karfitsa

Member
Τα ταξίδια μου (εκτός Ευρώπης και - κυρίως - αυτά της Ασίας) μου έδωσαν την ευκαιρία να διαπιστώσω εκ του σύνεγγυς πόσο σημαντική μπορεί να είναι για κάποιον μια χούφτα ρύζι ή ένα μικρο-εργαλείο.
Νομιζω,οτι πρεπει να στειλουμε,μερικα εκατομ. δυτικους,εκει,μεταγραφη.... :cool:
ποσο αυτονοητα,τα θεωρουμε ολα....

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παντως και για μας ειναι σημαντικη μια χουφτα ρυζι... Εχετε δει τι γινεται στους γαμους με τις θειαδες για να παρουν στην κυριολεξια μια χουφτα ρυζι;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα