fotast
Member
Μάλλον και μετά μια κυρία:Ο traveladdict εχει κανει τα πιο πολλα ταξιδια?
Το Ελληνικό Forum για Ταξίδια - Εμφάνιση προφίλ: St.Adamantidou
Μάλλον και μετά μια κυρία:Ο traveladdict εχει κανει τα πιο πολλα ταξιδια?
εχει επισκεφτει τις πιο πολλες χωρες. Δε σημαινει και χωρα ανα ταξιδιΟ traveladdict εχει κανει τα πιο πολλα ταξιδια?
Ούτε όμως ταξίδι ανα χώρα, μπορεί σε μερικές χώρες να έχει πάει πάρα πολλές φορές, σε κάποιες να έχει μείνει και για μεγάλο χρονικό διάστημα.Σχετικά είναι όλα.εχει επισκεφτει τις πιο πολλες χωρες. Δε σημαινει και χωρα ανα ταξιδι
ε ναι.αυτο λεωΟύτε όμως ταξίδι ανα χώρα, μπορεί σε μερικές χώρες να έχει πάει πάρα πολλές φορές, σε κάποιες να έχει μείνει και για μεγάλο χρονικό διάστημα.Σχετικά είναι όλα.
Οι πολλές διαφορετικές χώρες είναι ένα metric, και ο αριθμός ταξιδιών ένα άλλο. Δε συγκρίνονται, ούτε είναι ένδειξη το ένα για το άλλο. Εγώ ας πούμε έχω πάει >30 φορές στη Γερμανία και >10 φορές στο Παρίσι. Με 1 χώρα και μια πόλη, έχω κάνει >40 ταξίδια. Άλλο ο αριθμός των χωρών, και άλλο ο αριθμός των ταξιδιών.Τα πιο πολλα μαλον τα εχει κανει ο Yorgos τις προαλες που ειχαμε βαλει κατω και κοιτουσαμε τα διαβατηρια του ειχε παει νομιζω σε 111 χωρες απλα δε σημειωνει στο χαρτητου οσες δεν εχει ταξιδεψει ενδελεχως η αν μονο πηγε στην πρωτευουσα η αν πηγε μονο με καμια κυβερνηση για δουλεια. αλλα μπορει να υπαρχουν και μελη που δεν εχουν διαθεση να συμπληρωνουν τους χαρτες για να μην μπουμε στην τεραστια συζητηση του τι ειναι ταξιδι και τι οχι γιατι δε θα τελειωσουμε αλλα για μενα παιζει ρολο και πολη μεγαλο μαλιστα η διαρκεια και του τι βλεπεις στο ταξιδι δεν μπορει να ειναι το ιδιο ενας που γυρισε ολη την κινα 6 μηνες κι ενας που πηγε 10 μερες σε δυο τρια τουριστικα μερη, στο χαρτη φαινεται το ιδιο αλλα δεν ειναι. αλλη ερωτηση του σε ποσες χωρες πηγε ο καθενας και αλλη ποιος εχει κανει τα πιο πολλα ταξιδια αλλοσ μπορει να πηγαινει τριημερα και να τα μετραει ολα για ταξιδια.
Το ιδιο ειναι,αρκει να εχεις προλαβει να δεις τα ενδιαφεροντα της καθε πολης.Το ποιος στα πληρωνει,δεν εχει καμμια σχεση.Αλλο να ταξιδευεις για δουλειες(και μερικες φορες να στα πληρωνουν αλλοι) και αλλο διακοπες που τα βαζεις απο την τσεπουλα σου.
Αν εισαι του ελληνικου δημοσιου εχεις αφθονο χρονο... Βεβαια τοτε θα μου πεις, μπορεις να σε στελνουν αλλα εσυ δεν πας γαι δουλεια.Όταν πηγαίνεις για δουλειά εξωτερικό συνήθως έχεις περιορισμένο χρόνο για αξιοθέατα.
Σίγουρα ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά δεν ξέρω άνθρωπο που να πήγε εξωτερικό (ή και εσωτερικό) υπό αυτές τις συνθήκες και να μην είδε, έστω και επιφανειακά, μερικά βασικά αξιοθέατα.Όταν πηγαίνεις για δουλειά εξωτερικό συνήθως έχεις περιορισμένο χρόνο για αξιοθέατα.
Θυμάμαι μια φορά που πήγα στη Βιέννη για 3 ημέρες και είδα μόνο ένα (1) δρόμο, αυτόν στο οποίο βρισκόταν το ξενοδοχείο και το γραφείο στο οποίο είχα τη δουλειά. Α, και δε γνώρισα και κανένα ντόπιο που δεν ήξερα ήδη.Σίγουρα ο χρόνος είναι περιορισμένος, αλλά δεν ξέρω άνθρωπο που να πήγε εξωτερικό (ή και εσωτερικό) υπό αυτές τις συνθήκες και να μην είδε, έστω και επιφανειακά, μερικά βασικά αξιοθέατα.
Επιπλέον, όταν κάποιος πάει κάπου για επαγγελματικούς λόγους, του δίνεται η ευκαιρία να γνωρίσει ντόπιους και να δει πώς λειτουργεί η εκεί καθημερινότητα στον εργασιακό τομέα, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να τον εισαγάγει στην κουλτούρα της χώρας πολύ καλύτερα από μία επίσκεψη στο χ μουσείο ή Καθεδρικό.