Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Καθόμου κάποια στιγμή σε μια γωνία και παρατηρούσα όλον αυτόν τον κόσμο που μαζεύτηκε, για να γνωριστούν κάποιοι, για να βρεθούν με γνωστούς άλλοι, για να δουν τους κολλητούς τους -πια- κάποιοι άλλοι. Το ότι το site έχει συμβάλει έστω και στο ελάχιστο να δημιουργηθούν φιλίες μεταξύ έστω και 2 ανθρώπων το θεωρώ μεγάλη επιτυχία. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έβλεπα τόσο κόσμο να αναπτύσσει σχέσεις με το σάιτ αλλά και μεταξύ τους που ξεπερνούν την απλή ενασχόληση ή και γνωριμία.
Ήταν τιμή μου που γνώρισα κάποιους -παλιούς αλλά και νέους- και μεγάλη μου χαρά που ξαναείδα τους υπόλοιπους. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να μιλήσω όσο θα ήθελα με όλους, αλλά όπως αποδεικνύεται πάντα υπάρχει επόμενη φορά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Zephyrous για την άψογη οργάνωση μιας πολύ όμορφης βραδιάς, γιατί χωρίς αυτόν δε θα είχε γίνει τίποτα.
Να είστε όλοι πάντα καλά.
Ήταν τιμή μου που γνώρισα κάποιους -παλιούς αλλά και νέους- και μεγάλη μου χαρά που ξαναείδα τους υπόλοιπους. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να μιλήσω όσο θα ήθελα με όλους, αλλά όπως αποδεικνύεται πάντα υπάρχει επόμενη φορά.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Zephyrous για την άψογη οργάνωση μιας πολύ όμορφης βραδιάς, γιατί χωρίς αυτόν δε θα είχε γίνει τίποτα.
Να είστε όλοι πάντα καλά.