christos71
Banned
και εγω μπορω να ερθω.
Ευχαριστω για την προταση Def. Εχεις δικιο, το αλαλουμ ειναι πιθανο, απλα ας περιμενουμε λιγακι να δουμε ποσες προτασεις θα μαζευτουν και μετα βλεπουμε πως θα ληφθει η αποφαση.Επειδή αν βγάλεις δημοσκόπηση θα γίνει ένα αλαλούμ και δε θα καταλήξει κάπου, προτείνω να επιλέξεις μόνος σου το καλύτερο από αυτά που θα υπάρχουν σαν ιδέες και να το γράψεις αφού έχει γίνει και η συνεννόηση με το μαγαζί. Trust me
Συμφωνω 1000%! Το εχω αναφερει κατ' επαναληψη απο τοτε που ξεκινησε η κουβεντα. Δεν πρεπει να τραπεζωθουμε. Μια μπαρα και λιγα σκαμπω για οποιον θελει να κατσει θα κανουν τη δουλεια μια χαρα!Επίσης, η προϊστορία έδειξε ότι για τόσα άτομα θα πρέπει να γινει συνάντηση στο "όρθιο", ώστε να μπορούν όλοι να μιλήσουν με όλους, αλλιώς στο καθιστό (άσε που πού θα μπουν όλοι αυτοί) δημιουργούνται πηγαδάκια και δεν περνάει τόσο καλά ο κόσμος.
Ως το τελος της επομενης εβδομαδας θα εχει ξεκαθαρισει το θεμα, οποτε ριξε μια ματια εδω κ θα βρεις ολες τις πληροφοριεςπαιδια επειδη σκεφτομαι σοβαρα να ερθω και γω απο Θεσσαλονικη (εγω μεγαλη περιεργεια να σας γνωρισω ολους) οταν αποφασισετε το μερος αν ειναι ευκολο να γραψετε και τη διευθυνση γιατι δεν εχω ιδεα απο Αθηνα!