• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Συνάντηση #4

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
1. Χιονοδρομικό Καιμάκ Τσαλάν με βόλτα στα Λουτρά Λουτρακίου Εδέσσης η στους Καταρράκτες της Εδεσσας
2. ΄Λίμνη Κερκίνης με βόλτα για χαμαμ στο γειτονικό Αγκιστρο η Σιδηρόκαστρο και στο περίφημο οχυρό του Ρούπελ
3. Λιτόχωρο Κατερίνης με βόλτα στον Ολυμπο, στο Διον στον Παλαιο Παντελεήμων για φαγητό η στο χιονοδρομικό Ελατοχωρίου..
Εξαιρετικός ο thanosth...:clap::clap::clap:
Nα προσθέσω και τον ¨Αγιο Νικόλαο της Νάουσας, με τα χιονοδρομικά 3-5 Πηγάδια και Σέλι πολύ κοντά, αλλά και τη Βεργίνα, Πέλλα κλπ..

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Εξαιρετικός ο thanosth...:clap::clap::clap:
Nα προσθέσω και τον ¨Αγιο Νικόλαο της Νάουσας, με τα χιονοδρομικά 3-5 Πηγάδια και Σέλι πολύ κοντά, αλλά και τη Βεργίνα, Πέλλα κλπ..
Βλεπω ολοι θελετε να μαζευτουμε στη γειτονια σας,οποτε να κανω κι εγω τις προτασεις μου:Πασαλιμανι,Τουρκολιμανο,Πειραικη,Σαλαμινα(εχω και εξοχικο εκει).Δεν εχετε παραπονο,εχω επιλεξει για σας,παραλιακους προορισμους.:haha::haha:

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Βλεπω ολοι θελετε να μαζευτουμε στη γειτονια σας,οποτε να κανω κι εγω τις προτασεις μου:Πασαλιμανι,Τουρκολιμανο,Πειραικη,Σαλαμινα(εχω και εξοχικο εκει).Δεν εχετε παραπονο,εχω επιλεξει για σας,παραλιακους προορισμους.:haha::haha:
Τι θα γίνει με σένα ρε Δημήτρη;
Πιο πριν μας εστελνες στα γυράδικα, τώρα μας φλόμωσες στη σαρδελομάνα και το γάβρο:haha::haha::haha:

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
δε κάνουμε κανένα δημοψήφισμα; :)

μία εναλλακτική πρόταση είναι να γίνει μία τέτοια συνεύρεση σε κάποιο τσιπουράδικο του Βόλου
:)

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Αν θελετε μπορειτε να ερθετε στιs Φιλιππινεs.Εχει κατι καλα κι εκει :haha:

spor_os

Administrator
Από εκεί άλλο πράμα. Αλλά αν εδώ έχουν και καμιά γάτα για γεύση, εκεί έχουν χοιρινό για γεύση...

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Εγω ξεκινησα .Θα τα πουμε στο Βολο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com