isabelle
Member
Ωχ ταβανόπροκα ήταν αυτό!
Ωχ ταβανόπροκα ήταν αυτό!
Πάντως από το ελάχιστο που τις έχω ζήσει, αυτές οι συναντήσεις είναι ιδανικές για να πας και μόνη. Πολύ χαλαρή ατμόσφαιρα, χαβαλές κι οι περισσότεροι δε γνωρίζονται, κουβέντα για ταξίδια, ποτάκι και πειράγματα.Εγώ 31/10 έχω χειρουργείο, προηγείται το ταξίδι στη Ρώμη 19/10, κανονικά έπρεπε να το είχα κάνει ήδη αλλά είχα κλεισει τη Ρώμη και συμφώνησε ο γιατρος να με βάλει 31/10 για να μπορώ να περπατήσω κιολας χωρίς να πονάω.
Ελπίζω στις 15/11 να έχω αναρρώσει και να μπορεί να με συνοδέψει και η κόρη μου γιατί νιώθω άβολα να έρθω μόνη μου. Ψήφισα Οκτώβρη....
Δεν έχεις ενημερώσει όμως για να μπλοκάρουμε την ημερομηνία στο πρόγραμμά μας....Παρασκευή 15 Νοέμβρη από μένα αδύνατον. Την ίδια μέρα έχω προβολή-παρουσίαση ταξιδιού στην Ινδία (Madya Pradesh, Chhattisgarh, Orissa) στο Δημοτικό Θέατρο στην Ηλιούπολη. Κατά συνέπεια ψηφίζω Σάββατο 12 Οκτώβρη δαγκωτο!
Να ερθεις. Θα σε παρω υπο τις σκεπες μου. Ακους εκει "νοιωθεις άβολα"....Ελπίζω στις 15/11 να έχω αναρρώσει και να μπορεί να με συνοδέψει και η κόρη μου γιατί νιώθω άβολα να έρθω μόνη μου. Ψήφισα Οκτώβρη....