Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
ή άντε να πάμε να τον βρούμε κανενα ΣΚ Αιδηψό μόλις αρχίσει η σαιζόν..Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα κανονίσουμε μπανάκι στη Βάρκιζα για να έρθεις κι εσύ..!
ή άντε να πάμε να τον βρούμε κανενα ΣΚ Αιδηψό μόλις αρχίσει η σαιζόν..Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα κανονίσουμε μπανάκι στη Βάρκιζα για να έρθεις κι εσύ..!
ή άντε να πάμε να τον βρούμε κανενα ΣΚ Αιδηψό μόλις αρχίσει η σαιζόν..
μάλλον θα συχνάζει στο thermae sylla spa.. έχει και ακριβά γούστα!
και τελικα δεν ειχα μονο εγω αυτη την αποψη....πού τόν θυμηθήκατε αυτόν πάλι ...
τι τόν θέλετε μαζί τόν γεροπαράξενο ...να αρχίσει να μάς λέει ΕΓΩ έχω πάει εδώ.. έχω πάει εκεί .. εσείς δέν ξέρετε ....και όλα αυτά τα περίεργα που λέει κατα καιρούς
αυτός δεν πάει για φαγητο πουθενά αλλού εκτός από τήν κανέλα
με μεγάλη μας χαράΠώ πω, δίπλα μου θα έρθετε, μπορεί να βάλω τα μόμολα για ύπνο και να πεταχτώ να σας δω
φιλη ρεθυμνο,welcome back!μην μου στεναχωριεσαι καθολου!!ασε τους ιταλοφιλους..θα κανονισουμε συναντηση κρητικόφιλων(θα φτιαξουμε και γκρουπ εννοειται!!!), ειτε κρητη, ειτε αθηνα..θα πιουμε τις ρακιες μας, θα φαμε και τα σκαλτσουνακια μας!!!Συναντηση Ιταλοφιλων χωρις εμενα !!!!!!!!!!
φταιω εγω που μενω στο νοτο!!!!!
Χθες βραδυ γυρισα απο 4ημερο στη Βιεννη...πως θα ξαναφυγω????? κουκλα πολη πανεμορφη, πεντακαθαρη...τελεια...αλλα ο ερωτας μου το εχω ξαναγραψει ειναι η Ιταλια...καλη η βιεννη αλλα....Ρωμη δεν ειναι..ουτε Βενετια
Νeraida πηρα το pm σου και σε ευχαριστω για τη προσκληση....
latina που πας χωρις εμενα????
Νοερα θα ειμαι εκει..... μαζι σας.....πιειτε και ενα lemonchelo αντι για μενα...και περιμενουμε φωτογραφιες......