Leftris B
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- τοσκάνη
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan
την επόμενη να την κάνουμε στα τέλη του μήνα που θα είμαι κι εγώ αθήνα καλά να περάσετε!
ειπαμε η συνάντηση είναι ανοικτή σε όλους! δήλωσε αύριο να σε γράψει η mary_a.Εγώ μπορώ νά έρθω;;;;; Δεν είμαι στο γκρούπ αλλά γράφομαι αμέσως αν πρέπει......
Καλά παιδάκια υπολογίστε με γιατί μπορώ ( υπάρχει μία ελάχιστη πιθανότητα να δυσκολευτώ , αλλά θα το ξέρω σίγουρα αύριο)
τι κρίμα..κι ετοιμαζόμουν να σου στείλω πμ. οκ για τέλος μήνα από μένα, anytime.την επόμενη να την κάνουμε στα τέλη του μήνα που θα είμαι κι εγώ αθήνα καλά να περάσετε!
στέλνω εσένα πρώτα να κολλήσεις όλους τους υιούς και μετά θα έρθω κι εγώ πάντως το καραβάκι μου είναι πιο ωραίο! και πιο low budgetτι κρίμα..κι ετοιμαζόμουν να σου στείλω πμ. οκ για τέλος μήνα από μένα, anytime.
αν δέν έρθεις Λευτέρη δέν πειράζει ....στείλε εσύ προφιτερόλ να το φάμε να σε θυμόμαστετην επόμενη να την κάνουμε στα τέλη του μήνα που θα είμαι κι εγώ αθήνα καλά να περάσετε!
στέλνω εσένα πρώτα να κολλήσεις όλους τους υιούς και μετά θα έρθω κι εγώ πάντως το καραβάκι μου είναι πιο ωραίο! και πιο low budget
το profiterol δεν είναι ιταλικό μη σας χαλάσω και την βαθύτερη έννοια της συνάντησηςαν δέν έρθεις Λευτέρη δέν πειράζει ....στείλε εσύ προφιτερόλ να το φάμε να σε θυμόμαστε
τελικά ο φίλος μου ο Στέφανος με έπεισε θα έρθω και εγώ + 1 δηλαδή
Στείλτο εσύ και μη σε νοιάζει...!!!!!!το profiterol δεν είναι ιταλικό μη σας χαλάσω και την βαθύτερη έννοια της συνάντησης
το profiterol δεν είναι ιταλικό μη σας χαλάσω και την βαθύτερη έννοια της συνάντησης
θα δω τι μπορεί να γίνει αρκεί να μη πέσετε να με φάτελευτέρη με παρεξήγησες ....εμείς δέν το κάνουμε για εμάς ...για σένα βρέ το κάνουμε για να νιώθεις ότι είσαι και εσύ στήν συνάντηση μαζί μάς
Ρε παιδιά θα λείπει ο γεροπαράξενος?????και ξαναγράφω! (μέχρι να σας τα σπάσω τελείως τα νεύρα)
1. Mary_a
2. Samion
3. Ευαγγελία
4. Neraida
5. φίλος Neraidas
6. Chrikky
7. Δωροθέα
8. Sapienza
9. XRISTOS71
10. Cakenet ???
11. Marydim ???
12. Taver???