Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
κυριαρχεί ένα φύλο νομίζω. για να αρχίσω να στέλνω κανένα πμ μπας και επέλθει ισορροπία..
Μα μου.Μα μου. Μα μου. Μα μου...παιδιά, μιας και δύο μέλη ζήτησαν να γίνει Παρασκευή, αυτό παίζει? το συζητάμε? ή θα το μπερδέψουμε? τι λέτε? εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα. Αν όμως αρχίσουμε τα μα μου το αφήνουμε ως έχει.πως το βλέπετε?
οκ το αφήνουμε οριστικά Πέμπτη, και για μένα είναι η καλύτερη μέρα..Μα μου.Μα μου. Μα μου. Μα μου...
είπαμε παρασκευή ή βγαίνουμε σε προγραμματισμένη έξοδο ή φεύγουμε για το weekend. καλύτερα να το κάνουμε άλλη καθημερινή. και στο κάτω κάτω θα επαναληφθεί κι άλλες φορές αν υπάρχει διάθεση.
είναι καμμιά 700 μέτρα από το σταθμό Πετράλωνα, ο επόμενος πιο κοντινός σταθμός είναι του Φιξ μάλλον..βλέπω πάντως στο χάρτη ό,τι είναι πιο κοντά στο τρένο των πετραλώνων (όχι και δίπλα 6-7 στενά)... και ας λέει οτι είναι κουκάκι.. βάλτε στο στο maps.google.com για να δείτε ακριβώς πού είναι
ακριβώς!είναι καμμιά 700 μέτρα από το σταθμό Πετράλωνα, ο επόμενος πιο κοντινός σταθμός είναι του Φιξ μάλλον..