thanosth
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Happy Slam, AO
One salonika
Ευχαριστώ.
- Για να μην το παιδεύουμε πολύ, το δεύτερο σημείο παραλαβής θα είναι έξω από το πάρκινγκ του One Salonica, στο παρκάκι που είναι μπροστά από τον Ο.Α.Ε.Ε. επί της οδού Κωλέττη. Το λεωφορείο θα στρίψει από την οδό Γιαννιτσών για να σας παραλάβει.
- Παρακαλείστε, όσοι θα βρίσκεστε εκεί, να το δηλώσετε εδώ για να ξέρουμε ποιούς θα περιμένουμε στο άγαλμα του Βενιζέλου.
- Ώρα αναχώρησης 08:00 από το άγαλμα και 08:15 από το One Salonica. Θερμή παράκληση προς όλους: προσπαθείστε να είστε έγκαιρα στον τόπο του ραντεβού (10-15 λεπτά νωρίτερα) - ειδικά στο άγαλμα: 1) για να γίνει ο έλεγχος, 2) για να μη χάνουμε χρόνο και 3) για να μην περιμένουν πολύ οι υπόλοιποι.
ΟΚ, κλείσαμε. Ό,τι δηλώσεις έγιναν, έγιναν. Αύριο θα γράψω την τελική λίστα. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας. Παρακαλούμε ενημερώστε (όσοι δεν το κάνατε ήδη) για το σημείο που θα σας παραλάβει το λεωφορείο.Εγώ ήμουν 7 + παιδί και κλείνω άλλες 4 θέσεις (ένας ενήλικας και 2 ζεύγαρια διδύμων 5&8 χρ. που θέλω για το τυπικό της υπόθεσης να αναφέρω ότι κάθε δίδυμο θα πληρώσει μια συμμετοχή).
Καλό μας ταξίδι!