Vito
Member
..Τα φαινόμενα απατούν...Εν τω μεταξυ σε περιμενα μεσοκοπο
..Τα φαινόμενα απατούν...Εν τω μεταξυ σε περιμενα μεσοκοπο
Μη ζηλεύεις dear! Όταν με το καλό έρθεις κι εσύ από τα Παρίσια, θα δεις τι γλέντι θα διοργανώσουμε!Ειμαι εντυπωσιασμενος που καταφερατε να ολοι να πατε στο σωστο μαγαζι, τη σωστη μερα. Ειλικρινα δεν σας το 'χα...Και χαιρομαι που περασατε καλα γιατι αλλιως θα ειχατε νευρα!
Υπαρχει κανεις που πηγε σε λαθος μαγαζι ή αλλη μερα;
Σιγα μη ζηλευω. Απλως ειχα μια ανησυχια για σενα αν θα καταφερεις να συνδυασεις μερα με ημερομηνια σωστα!Μη ζηλεύεις dear! Όταν με το καλό έρθεις κι εσύ από τα Παρίσια, θα δεις τι γλέντι θα διοργανώσουμε!
Μια χαρά τα κατάφερα, χρυσέ μου! Δεν είμαι δα και τόσο ξανθιά!Σιγα μη ζηλευω. Απλως ειχα μια ανησυχια για σενα αν θα καταφερεις να συνδυασεις μερα με ημερομηνια σωστα!
Η απάντηση είναι πανεύκολη.Ήταν και οι δύο υπέροχες,είχα μετά ένα χαμόγελοΚαι τώρα @panpan, που κανόνισες δυο συναντήσεις και τις έβγαλες εις πέρας και τις δυο, πρέπει να μας πεις και να τοποθετηθείς:
Που ήταν καλύτερα; Εδώ στο Athens ή εκεί στο Σαλόνικα;
Θα υπήρχε κάποιο μήνυμα που θα άρχιζε κάπως έτσι.Υπαρχει κανεις που πηγε σε λαθος μαγαζι ή αλλη μερα;
Απαντησες πολυ πιο διπλωματικα απ' οσο περιμενα. Πιστευα πως θα χρυσωνες το χαπι στους Αθηναιους λεγοντας πως περασες καλυτερα μαζι τους.Η απάντηση είναι πανεύκολη.Ήταν και οι δύο υπέροχες,είχα μετά ένα χαμόγελο
λες και μου είχαν κάνει διπλή δόση μπότοξ.
Μπορεί έτσι να φαίνεται,αλλά απάντησα ειλικρινά.Ήταν στιγμές που καθόμουνΑπαντησες πολυ πιο διπλωματικα απ' οσο περιμενα.