georgezerv76
Member
aaaa νομιζω καταλαβα που λες.... γιατι το εψαχνα το μερος λογω και της szimpla kert που ειναι πισω απο τη συναγωγη! οκ, θα το εχω υποψη! thank u!!
Στη Γερμανία που ήμουνα την προηγούμενη εβδομάδα η EUROBANK δεν μου χρέωσε προμήθεια για τις συναλλαγές μου με τη Debit κάρτα μου. Δεν ξέρω τι γίνεται με την ανάληψη μετρητών.Θα έχεις την προμήθεια που χρεώνει η eurobank.Αναφέρεται στο σάιτ τους πόση είναι αυτή ή μπορείς να ρωτήσεις και τους ίδιους.
Προσωπικά πάντα έβγαζα από atm στην εκάστοτε χώρα...τον προηγούμενο μήνα όμως που ήμουν Σκωτία η ισοτιμία στις εκεί τράπεζες ήταν περίπου 1/1,5!!!!! Οπότε ψάξε καλύτερα εδώ μήπως βρεις καλύτερη τιμή..Καλησπερα & καλως σας βρήκα! Σκοπευω να παω Αγγλία, και θα ηθελα μια βοηθεια για το συναλλαγμα. Καλύτερα από εδώ ή εκει; & που;
Καλησπερα. Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει ανταλλακτηριο. Ωστόσο, να έχεις υπόψιν ότι η ισοτιμία θα είναι σε βάρος σου. Αν πηγαίνεις κωνσταντινουπολη έχει άπειρα ανταλλακτήρια με καλή ισοτιμία και ελάχιστη προμήθεια. Όσογια τη δεύτερη σου ερώτηση, μπορείς με ευκολία να κάνεις ανάληψη στο νόμισμα καλύτερα ας. Αυτό, όμως, συνεπάγεται έξτρα χρεώσεις. Παράδειγμα, όσες φορές χρειάστηκε να βγάλω χρήματα από ΑΤΜ , η ελάχιστη προμήθεια που κρατούσαν ήταν 4€. Γενικά οι χρεώσεις διαφέρουν από τράπεζα σε τράπεζα οπότε καλύτερα να ελέγξεις για τις χρεώσεις που έχει η δική σουκαλημέρα. ξέρει καποιος αν υπάρχει ανταλλακτήριο στα σύνορα των κήπων? επίσης απο χρεωστική κάρτα αν τα βάλω εκει μπορώ να κάνω ανάληψη στο νόμισμα της χώρας ?
Καλη ισοτιμια και καθολου προμηθεια...τουλαχιστον αυτα που εβλεπα.ανταλλακτήρια με καλή ισοτιμία και ελάχιστη προμήθεια.