ThanasisU2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Brno
- Ταξίδι-Όνειρο
- RTW
Διάβασε τις τελευταίες 3-4 σελίδες, και θα μάθεις
Ναι.οταν στο pos βγάζει επιλογή για zl η euro αρκετοι προτείνεται να πληρώσουμε σε zl .
αν επιλέξουμε ευρώ δεν θα χρεωθούμε την προμήθεα συναλλάγματος αλλα θα βγει ακριβότερο γτ η ισοτιμια που θα βγάλει η πολωνική τραπεζα θα βγει ακριβότερη απο οτι η μετατροπη στην ελληνική + προμηθεια?
Μόλις επέστεψα από Βαρσοβία Κρακοβία αν θέλει κανείς πληροφορίες για κάτι μπορώ να βοηθήσω.
Καλημέρα! Καλύτερα να πληρώνεις παντού με κάρτα! Ειδικά αν έχεις Εθνική η Πειραιώς είσαι μια χαρά! Η Εθνική έχει 1% προμήθεια και η Πειραιώς 2%! Αν έχεις Eurobank μακριά! Εμεις πληρώναμε παντού με την κάρτα και επιλέγαμε πληρωμή στο τοπικό νόμισμα Ζλοτι δηλαδή! Κερδίζεις αρκετά έτσι! Αλλάξαμε μόνο 10 ΕΥΡΩ στο αεροδρόμιο όταν φτάσαμε ΑΛΛΑ δεν μας χρειάστηκαν πουθενά 5 μέρες!Γεια σου
Φεύγω για Πολωνία στις 18/4 . Δεν έχω αποφασίσει ακόμα που να κάνω την αλλαγή νομίσματος . Ελλάδα ή Κρακοβία ; Εσύ τι μου προτείνεις;
Σ'ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά .
Καλό βράδυ
Καλημέρα! Καλύτερα να πληρώνεις παντού με κάρτα! Ειδικά αν έχεις Εθνική η Πειραιώς είσαι μια χαρά! Η Εθνική έχει 1% προμήθεια και η Πειραιώς 2%! Αν έχεις Eurobank μακριά! Εμεις πληρώναμε παντού με την κάρτα και επιλέγαμε πληρωμή στο τοπικό νόμισμα Ζλοτι δηλαδή! Κερδίζεις αρκετά έτσι! Αλλάξαμε μόνο 10 ΕΥΡΩ στο αεροδρόμιο όταν φτάσαμε ΑΛΛΑ δεν μας χρειάστηκαν πουθενά 5 μέρες!
Καλημέρα! Καλύτερα να πληρώνεις παντού με κάρτα! Ειδικά αν έχεις Εθνική η Πειραιώς είσαι μια χαρά! Η Εθνική έχει 1% προμήθεια και η Πειραιώς 2%! Αν έχεις Eurobank μακριά! Εμεις πληρώναμε παντού με την κάρτα και επιλέγαμε πληρωμή στο τοπικό νόμισμα Ζλοτι δηλαδή! Κερδίζεις αρκετά έτσι! Αλλάξαμε μόνο 10 ΕΥΡΩ στο αεροδρόμιο όταν φτάσαμε ΑΛΛΑ δεν μας χρειάστηκαν πουθενά 5 μέρες!
Στο κέντρο έχει πολλά ανταλλακτηρια! Όχι στο αεροδρόμιο! Δεν σας συμφέρει! Να θυμάσαι πως αν κάνεις χρήση της Eurobank θα χρεώνεσαι 2 ΕΥΡΩ σε κάθε συναλλαγή!Σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες
Δυστυχώς,εχω eurobank οπότε θα αλλάξω το νόμισμα..δεν γνωρίζω όμως που με συμφέρει περισσότερο..
Γεια σου
Φεύγω για Πολωνία στις 18/4 . Δεν έχω αποφασίσει ακόμα που να κάνω την αλλαγή νομίσματος . Ελλάδα ή Κρακοβία ; Εσύ τι μου προτείνεις;
Σ'ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά .
Καλό βράδυ
Εγώ άλλαξα λίγα χρήματα εδώ προς 3,9 ενώ στην Κρακοβία τα άλλαξα προς 4,1 ή 4,2 οπότε καλύτερα σε συμφέρει εκει νομίζω.Εχει πολλά ανταλλακτήρια παντού.Με συμφέρει περισσότερο να τα ανταλλαξω εκει παρα εδώ;έλεγα να παω στη Τράπεζα της Ελλάδος
Στην Τράπεζα της Ελλάδος έχουνε σταματήσει να αλλάζουν συνάλλαγμα σε ιδιώτες εδώ και πολλά χρόνια.Με συμφέρει περισσότερο να τα ανταλλαξω εκει παρα εδώ;έλεγα να παω στη Τράπεζα της Ελλάδος
Εκεί να αλλάξεις,εδώ δεν συμφέρει!Με συμφέρει περισσότερο να τα ανταλλαξω εκει παρα εδώ;έλεγα να παω στη Τράπεζα της Ελλάδος
Σε μια βδομάδα ακριβώς θα βρίσκομαι Βαρσοβία για 4 ημέρες. Σκέφτομαι να αλλάξω από εδώ λίγα χρήματα (20-30 ευρώ) και στη συνέχεια να πληρώνω με κάρτα όπως προτείνεις και εσύ σε τοπικό νόμισμα. Μπορείς να μου δώσεις λίγες πληροφορίες γι αυτό ; Πάντα στο εξωτερικό έκανα συνάλλαγμα και χρησιμοποιούσα μόνο μετρητά. Σου δίνει επιλογή να πληρώσεις σε ευρώ ή σε τοπικό νόμισα ; ( έχω χρεωστική της Εθνικής ) . Ευχαριστώ !Καλημέρα! Καλύτερα να πληρώνεις παντού με κάρτα! Ειδικά αν έχεις Εθνική η Πειραιώς είσαι μια χαρά! Η Εθνική έχει 1% προμήθεια και η Πειραιώς 2%! Αν έχεις Eurobank μακριά! Εμεις πληρώναμε παντού με την κάρτα και επιλέγαμε πληρωμή στο τοπικό νόμισμα Ζλοτι δηλαδή! Κερδίζεις αρκετά έτσι! Αλλάξαμε μόνο 10 ΕΥΡΩ στο αεροδρόμιο όταν φτάσαμε ΑΛΛΑ δεν μας χρειάστηκαν πουθενά 5 μέρες!
Μολις γυρισαμε απο Κρακοβια και Βαρσοβια. Στο μονο μερος που μας ζητησαν μετρητα ηταν ο οδηγος του λεωφορειου απο Αουσβιτς. Ισως πεσαμε στο συγκεκριμενο λεωφορειο. Ενα καλο ανταλλακτηριο ειναι στο μεγαλο πολυκαταστημα της Κρακοβιας διπλα στο σταθμο των τραινων συον 4ο οροφο. Προσοχη στα τουριστικα μερη διαφημιζουν την τιμη πωλησης και οχι της αγορας που θελουμε εμεις.Σε μια βδομάδα ακριβώς θα βρίσκομαι Βαρσοβία για 4 ημέρες. Σκέφτομαι να αλλάξω από εδώ λίγα χρήματα (20-30 ευρώ) και στη συνέχεια να πληρώνω με κάρτα όπως προτείνεις και εσύ σε τοπικό νόμισμα. Μπορείς να μου δώσεις λίγες πληροφορίες γι αυτό ; Πάντα στο εξωτερικό έκανα συνάλλαγμα και χρησιμοποιούσα μόνο μετρητά. Σου δίνει επιλογή να πληρώσεις σε ευρώ ή σε τοπικό νόμισα ; ( έχω χρεωστική της Εθνικής ) . Ευχαριστώ !