angelo_kav
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΤΑΛΙΝ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Ένα άρθρο "ΤΟΡ-10 Συμπρωτεύουσες" παρακαλώ.
΄Εχεις δει σε άλλη χώρα,εκτος από την γνωστή,την λέξη συμπρωτεύουσα;Εγώ δεν το έχω δει πουθενά...Ένα άρθρο "ΤΟΡ-10 Συμπρωτεύουσες" παρακαλώ.
Βολιβια, Ολλανδία, Τανζανία, Χιλή, Μπενίν, Γεωργία και κάπου αλλού θα έχει και μου ξεφεύγει.΄Εχεις δει σε άλλη χώρα,εκτος από την γνωστή,την λέξη συμπρωτεύουσα;Εγώ δεν το έχω δει πουθενά...
Eχει η Ολλανδία συμπρωτεύουσα; Ποια είναι;Βολιβια, Ολλανδία, Τανζανία, Χιλή, Μπενίν, Γεωργία και κάπου αλλού θα έχει και μου ξεφεύγει.
Μπορείς να τα γράψεις αναλυτικά ποιές είναι και κάτι επίσημο(έστω ημι-επίσημο...) που τις αποκαλούν συμπρωτεύουσες.....Βολιβια, Ολλανδία, Τανζανία, Χιλή, Μπενίν, Γεωργία και κάπου αλλού θα έχει και μου ξεφεύγει.
το Ντουμπάι.΄Εχεις δει σε άλλη χώρα,εκτος από την γνωστή,την λέξη συμπρωτεύουσα;Εγώ δεν το έχω δει πουθενά...
What Is The Capital Of The Netherlands?Eχει η Ολλανδία συμπρωτεύουσα; Ποια είναι;
Ε πώς αφού έχει κοτζάμ Υπουργείο ΜΑκεδονίας-Θράκης! Το οποίο είναι σα να έχει η Ισπανία Υπουργείο Μούρθιας και η Αργεντινή Υπουργείο Σάλτας.Σε κάποιες χώρες η βουλή και η κυβέρνηση δεν βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Στην Ολλανδία είναι στη Χάγη πχ. Δεν γνωρίζω αν όντως χρησιμοποιούν τον όρο συμπρωτεύουσα. Με αυτή τη λογική δεν καταλαβαίνω πως δικαιολογείται ο χαρακτηρισμός συμπρωτεύουσα για τη Θεσσαλονίκη. Ίσως ένα war Αθήνα Θεσσαλονίκη μπορεί να λύσει τις απορίες!
Και Νότια Αφρική, αν κι εκεί μιλάνε για "Τρείς πρωτεύουσες"....Βολιβια, Ολλανδία, Τανζανία, Χιλή, Μπενίν, Γεωργία και κάπου αλλού θα έχει και μου ξεφεύγει.