i love travels
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- καλοκαιρινές διακοπές!!!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αμερική
Τον Ιούνιο του 2014 παντρεύομαι!!!!Παρ'όλο που εγώ ήθελα να πάμε γαμήλιο ταξίδι μια-δυό μέρες μετά το γάμο εξαιτίας της δουλείας μας θα πάμε τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου για 11-12 μέρες.
Δεν μας ενδιαφέρει απλά ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο.Θέλουμε να γνωρίσουμε άλλους πολιτισμούς,κουλτούρες,έθιμα,να δοκιμάσουμε παραδοσιακά φαγητά.Γενικά να είναι ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες!ε, να κάνουμε και κανα μπανάκι...
Στην αρχή το πιο δύσκολο ήταν να αποφασίσουμε το μέρος,μετά από συμβουλές σας αποφασίσαμε ...
Δεν μας ενδιαφέρει απλά ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο.Θέλουμε να γνωρίσουμε άλλους πολιτισμούς,κουλτούρες,έθιμα,να δοκιμάσουμε παραδοσιακά φαγητά.Γενικά να είναι ένα ταξίδι γεμάτο εμπειρίες!ε, να κάνουμε και κανα μπανάκι...
Στην αρχή το πιο δύσκολο ήταν να αποφασίσουμε το μέρος,μετά από συμβουλές σας αποφασίσαμε ...
Τ Α Ϊ Λ Α Ν Δ Η
Στο μυαλό μου το πρόγραμμα που έχω είναι το εξής:Βόρεια Ταιλάνδη,Μπανγκοκ και κάποιο νησάκι...(Πουκέτ , Κο Σαμούι )
Βέβαια έχουμε κάποια θεματάκια:
- Πρώτα από όλα ποιο ταξιδιωτικό γραφείο να εμπιστευτούμε;Εχουμε κάνει διάφορα ταξίδια, τα οποία έχουμε οργανώσει μόνοι μας και έχουμε περάσει φανταστικά χωρίς απρόοπτα, αλλά εντός Ευρώπης!Εχω διαβάσει οτι η Ταιλάνδη είναι "εύκολος" προορισμός, αλλά δεν το ρισκάρω εφόσον θα πάμε Ασία, είναι γαμήλιο ταξίδι και θέλει απίστευτο συντονισμό ταυτόχρονα με την δουλειά και τα τρεξίματα του γάμου.Α, να μην ξεχάσω να πω ότι το ταξίδι μας θα είναι ατομικό και όχι με γκρουπ.Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο γραφείο που εχετε συνεργαστεί μετα χαράς...
- Δεύτερον.Εχω αρχίσει και ρωτάω σε γραφεία ,τα οποία πιθανότατα να με θεωρούν περίεργη γιατί ζητάω πολύ συγκεκριμένα πράγματα, αλλά δεν θέλω να μου πουλήσουν ότι θέλουν εκείνοι ή οτι μεγιστοποιεί απλά το κέρδος τους.Τι πιστεύετε ότι θα πρέπει να ζητάω να έχει σίγουρα αυτή η εκδρομή;
- Επίσης τι να προτιμήσω...Πουκέτ ή Κο Σαμούι;Μου είπε 1 γραφείο ότι το Πουκέτ είναι ένας "βρώμικος" προορισμός, ένα άλλο γραφείο μου είπε ότι το Κο Σαμούι είναι μόνο για μπάνιο και δεν έχεις πολλες επιλογές φαγητου και βόλτας.
- Εχω δει τις εκδρομές που γίνονται απο Πουκέτ και Σαμούι προς μικρότερα νησάκια.Ποιες να προτιμήσω;Μας αρέσουν πολύ οι βολτούλες με μάσκα και αναπνευστήρα!
- Τι πρέπει να προσέξουμε;Υπάρχουν παγίδες;;;