paefstra
Member
Τι σας εκανε να συγκρινετε τον ιο που δεν εχει εμβολιο και θεραπεια με τη γριπη που εχει και εμβολιο και θεραπεια? Απορω.μιας ίωσης που μέχρι χθες όλοι την χαρακτηρίζαμε ως μια νέα "γρίπη"...
Τι σας εκανε να συγκρινετε τον ιο που δεν εχει εμβολιο και θεραπεια με τη γριπη που εχει και εμβολιο και θεραπεια? Απορω.μιας ίωσης που μέχρι χθες όλοι την χαρακτηρίζαμε ως μια νέα "γρίπη"...
Δηλαδή πιστεύετε ότι στην Ιταλία θα κάνουν τέστ στον 80χρονο που θα πεθάνει στο σπίτι του για να διαπιστώσουν από τι πέθανε;Ναι όντως είναι... Αλλά σκέφτομαι μήπως ακόμα κ αυτό να έχει να κάνει με τα τεστ. Πχ φαντάζομαι ότι στην Ελλάδα αν πεθάνει ένας ηλικιωμένος 80 χρόνων στο σπίτι του η και στο νοσοκομειο με η χωρίς προβλήματα υγείας δεν θα κάνουν τεστ να δουν αν είχε κορονοιο. Μήπως στην Ιταλία εξετάζουν πλέον την κάθε περίπτωση με τεστ;( δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή στο το ακριβώς εννοώ αλλά δεν είμαι καλή στο γραπτό λόγο )
Ποτέ δεν έκανα εγώ αυτήν τη σύγκριση.Τι σας εκανε να συγκρινετε τον ιο που δεν εχει εμβολιο και θεραπεια με τη γριπη που εχει και εμβολιο και θεραπεια? Απορω.
Εγώ πάντως πήρα ποπ κορν και μετράω από εχθές τα κρούσματα στην cool Ολλανδία που δεν λαμβάνει μέτρα!!Το αν πράττει σωστά η Ολλανδία θα φανεί. Ήδη τα κρούσματα αυξάνονται γρήγορα και επίσης πολλοί ακυρώνουν ταξίδια στη χώρα.
.......
Συνεπώς ο κόσμος αντιδράσεις σαν των Ολλανδών, ούτε πάντα τις εγκρίνει, ούτε απαραίτητα βοηθούν στον τουρισμό μιας χώρας, ούτε στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Θα δείξει.
Και πάλι επιλεκτικά και εύκολα μέτρα. Κλείνουν γή
Σοβαρές και υπεύθυνες οι δηλώσεις του Δημάρχου:" Κυκλοφορούν ελεύθεροι. Δεν ξέρουμε πόσοι είναι, σίγουρα είναι αρκετοί με βάση και τα διαγνωσμένα κρούσματα και με βάση αυτούς που έχουν τεθεί σε καραντίνα."Υπεύθυνοι στάση υπεύθυνων πολιτών !!! Τι να πω, αν πιστεύουμε ότι με αυτη την συμπεριφορά θα μπορεσουμε να αποφύγουμε το να γινουμε Ιταλία μαλλον γελιόμαστε !!! Τελικα αυτο που φοβάμαι περισσοτερο εδω στην Ελλάδα είναι ακριβώς αυτο...το γεγονός ότι είμαστε ατίθασοι και απειθαρχοι ως λαος όπως ακριβώς οι γείτονες μας!!! Τώρα αν πω ότι θα έπρεπε να τραβάνε αυτούς τους ανθρώπους όπως στην Γιουχαν με το ζόρι και να σφραγίζουν τα σπίτια τους θα ήμουν υπερβολική;
https://www.newsit.gr/ellada/koronoios-anthropoi-se-karantina-vgai/2990111/