• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Συζήτηση για το νέο κοροναϊο

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Καλα οι ερμοι εκπαιδευτικοι που ανηκουν στις ευπαθεις ομαδες πρεπει να κανουν γενικα το σταυρο τους γιατι το πιο πιθανο ειναι να την παθουν στο σχολειο. Περα απο την πλακα ομως συμφωνω οτι ο λογος απαγορευσης δεν ειναι το που θα κολλησουν τα παιδια πιο ευκολα αλλα η γενικη δυσκολια διαχειρησης μιας καταστασης που μπορει να προκυψει απο την εκδρομη με ολα μεσα.

paefstra

Member
Καλα οι ερμοι εκπαιδευτικοι που ανηκουν στις ευπαθεις ομαδες πρεπει να κανουν γενικα το σταυρο τους γιατι το πιο πιθανο ειναι να την παθουν στο σχολειο.
Κι εξω μπορει να την παθουν. Αλλα ειναι ακομψο (μην πω κατι πιο βαρυ) να την παθεις επειδη σε υποχρεωνουν να κανεις κατι πανω απο τις δυναμεις σου σε ωρα εργασιας. Η να πρεπει να αρνηθεις αποκαλυπτοντας προσωπικα δεδομενα, οπως απο τι ακριβως πασχεις σε ανωτερους και ολη την σχολικη κοινοτητα.
Και μην ξεχναμε και παιδια που πασχουν και πρεπει να μην ακολουθησουν τους υπολοιπους νιωθοντας παριες.

niax

Member
Ταξίδι-Όνειρο
βολτα με τον υπερσiβηρικο
Γιατί ας πούμε δεν κλείνουν το μουσείο της Ακρόπολης που συνωστίζονται άτομα από όλες τις φυλές του Ισραήλ;
Πολλα απο τα οποια, τωρα που μου εδωσες πασα να πω τον πονο μου, σουλατσαρουν ωρες βηχοντας στην ευθεια χωρις να καλυψουν μια φορα το στομα τους. Που γενικα δεν ειμαι μικροβιοφοβικη αλλα με αυτο καπως σφιγγομαι ειναι η αληθεια. Δηλαδη και σε νορμαλ συνθηκες ενα χερι το βαζεις μπροστα, ειναι απο τα βασικα πραγματα που μας μαθαινει η μαμα μας.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Πολλα απο τα οποια, τωρα που μου εδωσες πασα να πω τον πονο μου, σουλατσαρουν ωρες βηχοντας στην ευθεια χωρις να καλυψουν μια φορα το στομα τους. Που γενικα δεν ειμαι μικροβιοφοβικη αλλα με αυτο καπως σφιγγομαι ειναι η αληθεια. Δηλαδη και σε νορμαλ συνθηκες ενα χερι το βαζεις μπροστα, ειναι απο τα βασικα πραγματα που μας μαθαινει η μαμα μας.
Η επιλεκτικότητα είναι αστεία και προς τη κατεύθυνση ότι απλά είμαστε αε εγρήγορση και παίρνουνε μέτρα.
Μην πάτε γήπεδα αλλά στα μουσεία άφοβα. Χα χα

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Στο άρθρο μέσα λέει ότι στις νότιες περιοχές έχουν ανησυχία γιατί φεύγουν πολλά άτομα από το βορρά προς τα εκεί.
Τελικά ένας που ζει στη νότια Ιταλία τι είναι καλύτερο να κάνει? Να κάτσει στο τόπο του και να περιμένει τους φορείς του ιού από το βορρά ή να πάει ταξίδι στο εξωτερικό???:innocent::innocent:

katerinavama

Member
Πολύ λογικό να μην κλείνεις προληπτικά όλα τα σχολεία αλλά να αναστέλλεις προληπτικά όλες τις εκδρομές. Δηλαδή το παιδί έχει πιθανότητα να κολλήσει αν πάει να δει το Μπούρτζι ή τις Θερμοπύλες σε ανοικτό χώρο αλλά δεν κολλάει αν κάθεται όλη μέρα στην τάξη σε κλειστό χώρο.

Απλά επειδή ο κόσμος εσφαλμένα έχει συνδέσει το ταξίδι με τη μετάδοση του ιού, το κράτος προσπαθεί να καθησυχάσει τους γονείς με αστεία μέτρα σαν την κατάργηση των εκδρομών.
Μια που πρόσφατα συμπληρώσαμε χαρτί για εκδρομη του γιου μου Θεσαλονικη μεσα στους ''ορούς'' ήταν οτι αν το παιδί νοσήσει και το κρίνουν απαραίτητο οι καθηγητές θα το πάνε νοσοκομείο και θα μας ενημερώσουν για να πάμε εμείς .Και μια που είναι έτσι τα πράγματα προφανώς θα πάνε νοσοκομείο ...Και συμφωνώ μαζί σου στην άποψη σου οτι έχουν συνδεσει τη μετάδοση του ιού με τα ταξίδια .Και αυτος ειναι ο λόγος που μάλλον θα ακυρώσω το δικό μου μια και δεν βλεπω να γινεται θαύμα .....Λοιπόν διαβάστε σήμερα μιλούσα με κάποιον και ήρθε ο συναιτερος του απο Γαλλια Βενετία , και από Βενετιά Αθηνά και Αθηνά Χανιά ο μόνος έλεγχος ήταν όταν προσγειώθηκε Βενετια και στις πτήσεις ήταν καμιά 20αρια άτομα (Το αναφέρω άπλα για τα μετρά που μα δουλεύουν οτι έχουν πάρει ολες οι κυβερνήσεις )

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Στο άρθρο μέσα λέει ότι στις νότιες περιοχές έχουν ανησυχία γιατί φεύγουν πολλά άτομα από το βορρά προς τα εκεί.
Τελικά ένας που ζει στη νότια Ιταλία τι είναι καλύτερο να κάνει? Να κάτσει στο τόπο του και να περιμένει τους φορείς του ιού από το βορρά ή να πάει ταξίδι στο εξωτερικό???:innocent::innocent:
Γενικα οι Ιταλοι ειναι ο,τι να 'ναι. Απεκλεισαν την περιοχη και αφησαν τα τρενα και αεροπλανα ελευθερα και φευγουν χιλιαδες για το Νοτο να γινει κι εκει εξαρση.

marianino

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οποιοδήποτε!!
πως ειναι δυνατον να μην μεσα στην καραντινα η Γενοβα και η Σαβονα? μήπως επειδή μιλάμε για λιμάνια κρουαζιέρας?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
πως ειναι δυνατον να μην μεσα στην καραντινα η Γενοβα και η Σαβονα? μήπως επειδή μιλάμε για λιμάνια κρουαζιέρας?
Η Λιγκουρια δεν μπηκε σε καραντινα

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Γενικα οι Ιταλοι ειναι ο,τι να 'ναι. Απεκλεισαν την περιοχη και αφησαν τα τρενα και αεροπλανα ελευθερα και φευγουν χιλιαδες για το Νοτο να γινει κι εκει εξαρση.
Δεν τα αφησαν ελευθερα. Το τελευταιο για Σαλερνο ηταν χτες το βραδυ που εγινε ο ψιλοχαμος. Οπως κ τα αεροπλανα ετσι κ τα υπολοιπα δεν ειναι φυλακη οπως Κινα, πρεπει να εχεις σοβαρο λογο για να βγεις. Οπως κ να μπεις επιτρεπεται αν πας σπιτι σου πχ. Ε δεν θα απαγορευοταν σε χιλιαδες πχ που ειναι εκτος να επιστρεψουν.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic