GTS
Member
Μήπως θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό και το αποσμητικό;
Μήπως θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό και το αποσμητικό;
Εννοείται θα φοράς τη μάσκα και για να φας θα την ακουμπήσεις 100 φορές μεταφέροντας ότι μικρόβια και ιούς υπάρχουν στο πρόσωπό σου και στο στόμα σου. Έτσι θα κάνουν όσοι δεν ακούνε ψευδοεπιστήμονες παρά μόνο Τσιόδρα.θα παω να φαω σε εστιατοριο οταν ανοιξουν και θα ανεβοκατεβαζω τη μασκα για να φαω και να πιω;;
Ε αμα ειναι να γλειψουμε το αφεντικο τις περναμε κι αυτες στα τεστ.και οι κτρινομαυρες επισης με δικεφαλο
Μου θύμισες τώρα έναν τύπο σε αεροδρόμιο πριν την καραντίνα που φορούσε μάσκα και την έβγαζε για να φτερνιστεί...θα παω να φαω σε εστιατοριο οταν ανοιξουν και θα ανεβοκατεβαζω τη μασκα για να φαω και να πιω;;
Εδώ για φροντιστήριο.θα παω να φαω σε εστιατοριο οταν ανοιξουν και θα ανεβοκατεβαζω τη μασκα για να φαω και να πιω;;
Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται ειδική μεταχείριση.. Δηλαδή με το πλύσιμο στους 60 με κανονικό απορρυπαντικό δε καταστρέφεται ο ιός; Αν όχι τότε μπορεί να τον κολλήσουμε έτσι κι αλλιώς από τα ρούχα μας. Υπάρχει επίσημη οδηγία για τις υφασμάτινες μάσκες;Υπάρχει και ένα ειδικό απολυμαντικό ρούχων που δεν χαλάει τα σκούρα. Είναι της γνωστής εταιρίας που πλούτισε εν μέσω κορονοιου, μουλιαζεις τα ρούχα σε νερό συν λίγο απολυμαντικό για ένα τέταρτο, και μετά τα πλένεις όπως συνήθως.
Με πλύσιμο στους 60 βαθμούς λογικά, είμαστε ΟΚ. Απλά μερικά υφάσματα καταστρέφονται σε θερμοκρασίες πάνω από 30 βαθμούς, σύμφωνα με τις οδηγίες που τα συνοδεύουν. Εγώ χρησιμοποιώ το απολυμαντικό σε όλα τα ρούχα που φοράμε έξω, όχι μόνο στις μάσκες. Και μετά τα πλένω στην ενδεδειγμένη θερμοκρασία βαση των προδιαγραφών τους.Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί χρειάζεται ειδική μεταχείριση.. Δηλαδή με το πλύσιμο στους 60 με κανονικό απορρυπαντικό δε καταστρέφεται ο ιός; Αν όχι τότε μπορεί να τον κολλήσουμε έτσι κι αλλιώς από τα ρούχα μας. Υπάρχει επίσημη οδηγία για τις υφασμάτινες μάσκες;
Ξέρει κάποιος αν ανοίγουν και οι δημόσιες υπηρεσίες (ΙΚΑ, ΟΑΕΔ) ή αν θα είναι ακόμα μόνο με ραντεβού;