@skoumpi
Είχες κάποια μυστική πληροφορία για 1-2% ? γιατί ποτέ δεν ειπώθηκε ποσοστό από εμένα, ούτε από επιστήμονες για την Ελλάδα.
Επίσης εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν έπρεπε να παρθούν μέτρα (και να είναι όλοι χαλαροί) , είπα ότι δεν έπρεπε να είναι τόσο σκληρά τα μέτρα και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι (σε περιόδους κρίσης, πανδημίας κτλ) ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να κατανοήσουν ότι πρέπει να βρουν την μέση λύση για να ξεπεράσουν το πρόβλημα.
Το αν τα μέτρα τα ζύγισαν σωστά είναι νωρίς για να φανεί, και όπως έχω πει καμία 10αρια φορές πρέπει να περιμένουμε να περάσει και ο χειμώνας.
Όσοι κοιτάτε μονόπλευρα μόνο τους νεκρούς του ιού, να ζητήσετε να κλείσουν τα πάντα για 1-2 χρόνια.
Αν διαβάσεις πολλές σελίδες πίσω (20+, εκτός αν έχουν σβηστεί μνμ και είναι πιο λίγες), θα δεις ότι είχα αναφέρει αυτό τον λόγο ως τον πιο πιθανό. Και όταν τον ανέφερα , υπήρξαν απαντήσεις "όχι δεν είναι αυτός ο λόγος, αλλά να μην πεθάνει κόσμος κτλ. και ΕΠΕΜΕΝΑ ότι ο λόγος είναι για να μην βουλιάξει το σύστημα Υγείας.Ειμαι σιγουρη πως μετά απο 2 μήνες ξέρετε (Ntt North) γιατί πήραμε πιο σκληρά μέτρα παρόλο που έχουμε πιο αδύναμη οικονομία ..... ΕΣΥ (Εθνικο Συστημα Υγειας) αυτός ειναι ο λόγος
Όποιος έχει καταλάβει αυτό, μάλλον δεν ξέρει να διαβάζει ελληνικά. Προτείνω να ξανά διαβάσει όλες τις σελίδες και αν δει κάπου να λέμε "ας πεθάνει 1-2% του πληθυσμού να έρθει να μας το πει."δεν σαν νοιάζει αν πεθάνει το 1-2% του πληθυσμού. Το έχουμε καταλάβει εδώ και μέρες.
Είχες κάποια μυστική πληροφορία για 1-2% ? γιατί ποτέ δεν ειπώθηκε ποσοστό από εμένα, ούτε από επιστήμονες για την Ελλάδα.
Επίσης εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν έπρεπε να παρθούν μέτρα (και να είναι όλοι χαλαροί) , είπα ότι δεν έπρεπε να είναι τόσο σκληρά τα μέτρα και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Δυστυχώς πολλοί άνθρωποι (σε περιόδους κρίσης, πανδημίας κτλ) ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να κατανοήσουν ότι πρέπει να βρουν την μέση λύση για να ξεπεράσουν το πρόβλημα.
Το αν τα μέτρα τα ζύγισαν σωστά είναι νωρίς για να φανεί, και όπως έχω πει καμία 10αρια φορές πρέπει να περιμένουμε να περάσει και ο χειμώνας.
Όσοι κοιτάτε μονόπλευρα μόνο τους νεκρούς του ιού, να ζητήσετε να κλείσουν τα πάντα για 1-2 χρόνια.