bandit650
Member
Δηλαδή εγώ που κάποιες φορές ξεκινάω 3.30 για την δουλειά και κάποιες άλλες 5 θα πρέπει να έχω χαρτί;
Ναι κι εγω σήμερα το διάβασα. Δεν ξέρω για χαρτιάΔεν το διάβασα αυτό! Νέο?
Η οικογενεια Geiss ειναι μια πλουσια οικογενεια που θεωρειται πλουσια σε οποια χωρα του κοσμου και να βρεθει. Ειτε Γερμανια, ειτε Μονακο. Τι σχεση εχει με την wannabe που ποσταρα εγω;
Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ!! Ότι μας τρολάρουν!Τριπακιας παεφστρα ρε θα μας τρελανετε? Σε λιγο θα μπει κι ο Νορθ να πει απαραδεκτο που ανοιγουν τοσο νωρις τα σχολεια!
λενε για αυστηρη συσταση,οχι απαγορευση.οτι ψαρια πιασουν δηλαδη. ισως επειδη τα περισσοτερα "οργανα της ταξεως" εχουν σχολασει ως τις 12Δηλαδή εγώ που κάποιες φορές ξεκινάω 3.30 για την δουλειά και κάποιες άλλες 5 θα πρέπει να έχω χαρτί;
Το έχω μεγάλη απορία κι εγώ αυτό.Εν τω μεταξύ η απαγόρευση κυκλοφορίας 00:00-06:00 τι ρόλο παίζει; Έχει κάποιο νόημα; Τη νύχτα ο ιός είναι πιο επικίνδυνος; Τα αντίθετα αποτελέσματα θα φέρει αυτό το μέτρο.
Δεν είσαι ο μόνος!Είμαι ο μόνος που βλέπει όλη μέρα τα παιδιά 8-18 χρονών σε μεγάλες παρέες σε πάρκα, πλατείες, μπροστά από σουβλατζίδικα και καφέ ντελίβερι? Τίποτα δεν θα συμβεί στο σχολείο νομίζω, ίσα ίσα που μπορεί και να συμμαζευτούν λίγο.
Είναι τελευταία φορά που θα κάνω τον υπερασπιστή του Τσιοδρα, αλλά απάντησε και στα δύο. Ειδικά για τα παιδιά εδώ και μέρες είπε πως έχουν μετρήσεις από 4 χώρες που συμφωνουν πως η μεταδοτικότητα είναι πολύ χαμηλότερη ανάμεσα στους ασυμπτωματικους, περίπου 5 φορές κάτω από τους υπόλοιπους. Και για τις μάσκες τα εξήγησε.Εντάξει θα τρελαθώ με αυτά που ακούω και δεν καταλαβαίνω γιατί περνούν στο απυρόβλητο.
Τόσο καιρό δεν μας έλεγαν πως τα παιδιά είναι αυτά που μεταφέρουν ευκολότερα τον ιό κτλ κτλ; Τώρα πως γίνεται να λένε τα αντίθετα; Ή πως λένε οι μάσκες υποχρεωτικές σε μμμ, σούπερ μάρκετ και άλλους κλειστούς χώρους ενώ στα σχολεία για τους μαθητές που μετά θα πάνε στο σπίτι δεν είναι;
Επίσης για το θέμα της μάσκας, αντιγράφω από το λινκ https://www.iefimerida.gr/ygeia/sotiris-tsiodras-lathos-maska-genikos-plithysmos ''Ο κ.Τσιόδρας κατέληξε επαναλαμβάνοντας αυτό που είπε και χθες, ότι οι μάσκες είναι χρήσιμες σε όσους έχουν συμπτώματα ή νοσούν από κορωνοϊό αλλά και σε αυτούς που τους φροντίζουν κι όχι για τους υγιείς.''
Μαλλον εχει να κανει με το ωραριο λειτουργιας των νυχτερινων καταστηματων. Να μη μαζευονται τα ρεμαλια και μπεκροπινουν μετα τα μεσανυχτα. Αν δεν σκεφτεσαι δεξιοτροπα ειναι δυσκολο να το αντιληφθεις. Απο τοτε που το διαβασα προσπαθω να το αποκωδικοποιησω.Το έχω μεγάλη απορία κι εγώ αυτό.
Μήπως, αγαπητοί μου κορωνολάγνοι του παρόντος θέματος που τίποτα δεν σας ξεφεύγει, ξέρει κανείς πώς προέκυψε/πού βασίζεται αυτή η σύσταση;
Τα μπάρ, εστιατόρια κλπ ανοίγουν από 1η Ιουνίου.Μαλλον εχει να κανει με το ωραριο λειτουργιας των νυχτερινων καταστηματων. Να μη μαζευονται τα ρεμαλια και μπεκροπινουν μετα τα μεσανυχτα. Αν δεν σκεφτεσαι δεξιοτροπα ειναι δυσκολο να το αντιληφθεις. Απο τοτε που το διαβασα προσπαθω να το αποκωδικοποιησω.
5 φορες κατω. Αρα υπαρχει. Π.χ. εκει που 5 συμπτωματικοι κολλουν 5 ακομη ατομα. Αν ειναι ασυμπτωματικοι θα κολλησουν μονο εναν. Ομως σε πολλες χωρες ειδαμε πως αρκει μονο ενα κρουσμα για να προκαλεσει χιλιαδες θανατους.Είναι τελευταία φορά που θα κάνω τον υπερασπιστή του Τσιοδρα, αλλά απάντησε και στα δύο. Ειδικά για τα παιδιά εδώ και μέρες είπε πως έχουν μετρήσεις από 4 χώρες που συμφωνουν πως η μεταδοτικότητα είναι πολύ χαμηλότερη ανάμεσα στους ασυμπτωματικους, περίπου 5 φορές κάτω από τους υπόλοιπους. Και για τις μάσκες τα εξήγησε.