jimp
Member
Καλά πήγαινε ζήτα 100 και αν σου δώσουν 5 θα είσαι τυχερός.Ποσο λεπτων; Των 10, 20, 50 cents? Ανα 100 πωλουνται;
Καλά πήγαινε ζήτα 100 και αν σου δώσουν 5 θα είσαι τυχερός.Ποσο λεπτων; Των 10, 20, 50 cents? Ανα 100 πωλουνται;
Ένα μάτσο βλαμμένοι θα είμαστε όλοι.Ναι, θα φορας μασκα κι αμα σε βλεπουμε θα λεμε να η βλαμμενη!
7 θελω τουλαχιστον. Θα βαλω ολη τη φαμιλια στην αποτεκα.Καλά πήγαινε ζήτα 100 και αν σου δώσουν 5 θα είσαι τυχερός.
δε ειδες το λινκ για τις μασκες;7 θελω τουλαχιστον. Θα βαλω ολη τη φαμιλια στην αποτεκα.
Antisocial distancing λεγεται.αυτο που ο αλλος φοραει γαντια και μασκα ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ με ξεπερναει!!!
Εγώ θέλω με ωραία σχεδιάκια. Αχρηστεύτηκαν που αχρηστεύτηκαν τα κραγιόν μου.Επειδη στις υφασματινες θα καταληξετε ολοι, στηνουμε τη φαμπρικα τωρα να τελειωνουμε;
Καλα υπαρχουν πραγματα που ξεπερνιουνται πιο δυσκολα. Ας πουμε να φοραει μασκα και γαντια μεσα στο αυτοκινητο και να καπνιζει συγχρονως ενω στη θεση του συνοδηγου να καθεται χωρις ζωνη των κατω των 12 ετων παιδι του.αυτο που ο αλλος φοραει γαντια και μασκα ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ με ξεπερναει!!!