Ολες οι συνεστιάσεις ειτε δημόσιες είτε ιδιωτικές θα αναβληθούν μολις υπάρξουν πολλαπλά κρούσματα. Ειδάλλως βαση νόμου θα υπάρχουν κυρώσεις. Το κράτος οφείλει να προστατέψει τη δημόσια υγεία οπότε μη λετε για θεατρα και ΜΜΜ ... εννοείται ότι θα σταματήσουν οταν πέσουν πολλά θύματα.
Τελικά όλα καλά πήγαν. Σιγά που θα μ άφηνε μόνο...Kαι στην υγεία, κι αύριο θα μάθουμε αν θα με συνοδεύει η σύζυγος για την Ιορδανία σε επτά μέρες. Αν όχι ποιος θα μου κάνει παρέα? όλα πληρωμένα θα είναι!!!
Κριμα...Κι ειχα πονταρει σε αυτο το ταξιδι.Τελικά όλα καλά πήγαν. Σιγά που θα μ άφηνε μόνο...
Μα καλά? Δεν είδες το μήνυμά μου?? Τόση αγάπη σου έδωσα, και εσύ με πέταξες σαν στημένη λεμονόκουπα για....την πρώτη τυχαία??Τελικά όλα καλά πήγαν. Σιγά που θα μ άφηνε μόνο...
Ακυρωσε την επισκεψη. Πιθανον να ολοκληρωσε το εργο του πριν καν παει .Αν και κατι ανεκδιηγητοι λενε οτι βρηκε καλυτερες προσφορες στη booking για 3ημερο.Αύριο που περιμένουμε στην Σάμο τον Μητσοτάκη ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???
Ακυρωσε την επισκεψη.
Και τα είπα στους τοπικούς ξενοδόχους: Κάντε μια καλή προσφορά στον άνθρωπο να μείνει εδώ. Τίποτα αυτοί. Εμ δεν πάμε έτσι μπροστά....Αν και κατι ανεκδιηγητοι λενε οτι βρηκε καλυτερες προσφορες στη booking για 3ημερο.
Εγώ πάλι ανταλλάσσω με ένα μπουκάλι αντισηπτικό των 100 ml το είχα πάρει καταλαθος πριν ένα μηνάΑνταλλάσω Barilla No7 με Μίσκο Νο5. Είναι το μόνο που μου λείπει
υ.γ το διάβασα στο τουιτερ και ειπα να το μοιραστώ μαζί σας
Άν είχες γράψει το μήνυμα κανα δύο μέρες πρίν, θα είχα να σου τα ανταλλαξω. Την Δευτέρα αγόρασα 10 πακέτα, αλλά μέχρι εχθές φάγαμε τα 7Ανταλλάσω Barilla No7 με Μίσκο Νο5. Είναι το μόνο που μου λείπει
υ.γ το διάβασα στο τουιτερ και ειπα να το μοιραστώ μαζί σας