tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Οπως και να εχει εμεις βγαλαμε το συμπερασμα πως ο Ηλιοπουλος ειναι ψεκασμενος
Α και το funding.
Δεν την βρίσκω σοβαρή την προσέγγιση παρά μόνο μία ακόμη άκομψη του πολ. κορέκτ, στην δική μου επιστήμη οι συμμετέχοντες μπαίνουν με αλφαβητική σειρά και σε υποσημείωση η συμμετοχή του καθέναView attachment 309928
Και μια πιο σοβαρη προσεγγιση
https://wordvice.com/journal-article-author-order/
Εντάξει, πιο σοβαρη σε σχέση με τη γελοιογραφια, στην ιατρικη γινεται χαμουλης πάντως, και το τελευταίο όνομα είναι σχεδόν πάντα ο καθηγητης/διευθυντής/υπεύθυνος εργαστηρίου (χωρις να σημαίνει ότι δεν εχει συμμετοχή στη συγγραφη, και σίγουρα έχει την ευθυνη).Δεν την βρίσκω σοβαρή την προσέγγιση παρά μόνο μία ακόμη άκομψη του πολ. κορέκτ, στην δική μου επιστήμη οι συμμετέχοντες μπαίνουν με αλφαβητική σειρά και σε υποσημείωση η συμμετοχή του καθένα
Αν ειστε equal contribution authors ναι. Αν εχεις καποιο βαρυγδουπο ονομα (εστω τιμητικα) θα το βαλεις κι αυτο με αλφαβητικη σειρα.Δεν την βρίσκω σοβαρή την προσέγγιση παρά μόνο μία ακόμη άκομψη του πολ. κορέκτ, στην δική μου επιστήμη οι συμμετέχοντες μπαίνουν με αλφαβητική σειρά και σε υποσημείωση η συμμετοχή του καθένα
Απο τη στιγμη που ανοιξουμε, αν δε γινουν τεστ πιο μαζικα θα ειναι εγκλημα και η ολη προσπάθεια μια τρυπα στο νερο.View attachment 309930
Εμείς είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε σε μία εβδομάδα; Το testing που συνιστά ο ΠΟΥ και που υποτίθεται ασπάζεται και η ελληνική επιτροπη είναι το παραπάνω νούμερο;
Έχει δει κάποιος κανένα απ'τα 500 κινητά συνέργεια που διενεργούν τεστ;
Ο ΠΟΥ το θέτει διαφορετικά...https://www.in.gr/2020/04/24/health...ntisomaton-einai-kleidi-gia-tin-epomeni-mera/
"Αν βασίσουμε την αποκλιμάκωση στην ύπαρξη ανοσίας, η καμπύλη δεν θα παρουσιάσει έξαρση. Αν συνεχίσουμε να έχουμε κλειδωμένους τους ανθρώπους στα σπίτια τους και μία μέρα τους επιτρέψουμε να βγουν, χωρίς να έχουμε καλλιεργήσει τις συνθήκες για γενικευμένη ανοσία πληθυσμού, τότε απλά θα έχουμε μεταφέρει την έξαρση μερικούς μήνες αργότερα. Μέχρι να υπάρξει εμβόλιο η ερώτηση δεν είναι αν θα κολλήσει κάποιος, αλλά πότε θα κολλήσει."
Απλά, κατανοητά και επιστημονικά.
Και σε μας. Και χωρίς υποσημειώσεις. Κάποιες φορές μπαίνει πρώτος αυτός που έχει την περισσότερη συμμετοχή και οι υπόλοιποι αλφαβητικά.Δεν την βρίσκω σοβαρή την προσέγγιση παρά μόνο μία ακόμη άκομψη του πολ. κορέκτ, στην δική μου επιστήμη οι συμμετέχοντες μπαίνουν με αλφαβητική σειρά και σε υποσημείωση η συμμετοχή του καθένα
Νομίζω εγκληματικό είναι να ανοίξουμε κάνοντας τόσα λίγα τεστ χωρίς να ξέρουμε τι πραγματικά συμβαίνει.Απο τη στιγμη που ανοιξουμε, αν δε γινουν τεστ πιο μαζικα θα ειναι εγκλημα και η ολη προσπάθεια μια τρυπα στο νερο.
Μένουμε σπιτι οποτε γι'αυτό δεν τα βλέπει κανείς.Έχει δει κάποιος κανένα απ'τα 500 κινητά συνέργεια που διενεργούν τεστ;