Borealis
Member
Πρώτα εσύ, θα φτιάξεις μια αίρεση και θα οικονομήσουμε τρελά τώρα που είσαι και με αναδουλειέςΚακως...Με αυτα που γραφεις επρεπε να εχεις αφοριστει ηδη.
Πρώτα εσύ, θα φτιάξεις μια αίρεση και θα οικονομήσουμε τρελά τώρα που είσαι και με αναδουλειέςΚακως...Με αυτα που γραφεις επρεπε να εχεις αφοριστει ηδη.
Σωστος. Πρεπει να φτιαξω ενα θεο που να νiκησει το 5GΠρώτα εσύ, θα φτιάξεις μια αίρεση και θα οικονομήσουμε τρελά τώρα που είσαι και με αναδουλειές
Αυτό είναι αδύνατο γιατί δεν βρέθηκε ακόμη ο Θεός που νικάει την ηλιθιότηταΣωστος. Πρεπει να φτιαξω ενα θεο που να νiκησει το 5G
Τι να σου πω. Δεν γνωριζω απο θεους καλα. Νομιζα πως ηταν παντοδυναμοι.Αυτό είναι αδύνατο γιατί δεν βρέθηκε ακόμη ο Θεός που νικάει την ηλιθιότητα
Πόσοι από αυτούς τους αστυνομικούς νομίζετε ότι έχουν τελειώσει σχολή και δεν έχουν μπει με ένα τενεκέ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο;Δε σου μάθανε ελληνικά στη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή;
Εγώ πάλι νόμιζα ότι η ουσία είναι η Εκκλησία να χρησιμοποιήσει την δύναμή της για να πείσει, κυρίως τους ηλικιωμένους που μπορεί να τους επηρεάσει, να παραμείνουν μακρυά από τράπεζες κλπ και όχι να το χρησιμοποιείτε σαν επιχείρημα. Αυτά από μένα, έχουμε διαφορετικές αφετηρίες και προτεραιότητες δεν θα ασχοληθώ άλλο.Αγαπητέ @Borealis δεν απαντάς στην ουσία των μηνυμάτων μου που είναι άλλη
Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο που σκοπός μας όπως λένε όλοι είναι να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία πιο είναι πιο επικίνδυνο το στριμώξιδι σε σούπερ τράπεζες κλπ ή τα 5 10 άτομα που πήγαν στην εκκλησία παρακουοντας τη ΔΙΣ. Δεν είπα να μην πάνε σούπερ αλλά να τηρήσουν τις αποστάσεις.
Ποιος ο λόγος να προβάλλονται τα μεν και όχι τα δε;
Εσύ απλά πετάς την μπάλα στην εξέδρα.
Χριστός Ανέστη!!
Με πανελλαδικες δεν μπαινουν? Εχασα κατι? Αρα μπαινουν οπως εσυ κι εγω κ ολοι μας με το ντενεκε μας. Ποια η διαφορα? Η ειμαστε πιο εξυπνοι?Πόσοι από αυτούς τους αστυνομικούς νομίζετε ότι έχουν τελειώσει σχολή και δεν έχουν μπει με ένα τενεκέ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο;