orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Διαφωνώ, δεν είναι μόνο μαύρο ή άσπρο. Όλο αυτό για να τσουλήσει, χρειάζεται μπόλικη ευθύνη από το κράτος με σημεία ελέγχου σε πολλαπλά σημεία, τυχαία δειγματοληψία με τις κινητές μονάδες που είχαν αναγγείλει προ εβδομάδος, διάφορους περιορισμούς σε μέρη που θα υπάρχει μάζωξη και επιθετική απομόνωση των ευπαθών ομάδων. Ας μην γίνει για φέτος το rockwave (παρ'ότι θέλω τόσο πολύ να πάω) και άλλα παρόμοια events και εκδηλώσεις, υπάρχουν άλλα προβλήματα αυτή την στιγμή. Και επίσης και μπόλικη ατομική ευθύνη, ιδίως ως προς τις ευπαθείς ομάδες.Μασκες να φοραει οποιος φοβαται. Αντε γιατι κουρασανε οι γιατροι και οι διαφοροι αλλοι που φοβουνται τον ισκιο τους. Ουτε μασκα προκειται να φορεσω, ουτε να εχω εγνοια ποσο κοντα με πλησιαζει ο αλλος στην παραλια, ουτε θα ασχοληθω με το αν εχω περασει τον ιο ή οχι για να μπω σε πλοιο ή αεροπλανο. Θελουν να με εμποδισουν ; Ας τα νομοθετησουν οτι ειναι παρανομα ολα αυτα, και ας προσλαβουν αρκετους αστυνομικους να περιπολουν ολη την Ελλαδα το καλοκαιρι, good luck with that. Δε σωζεται το καλοκαιρι και τα ολα εσοδα της Ελλαδας απ αυτη την εποχη ουτε με ημιμετρα, ουτε με..αποστασεις και ...ορια πελατων. Ειτε μαντρωνεις ολο τον κοσμο μεσα το καλοκαιρι (με ολα τα ψυχολογικα και οικονομικα αποτελεσματα που θα φερει), ειτε γυριζεις σε business as usual (εστω χωρις να το παραδεχτεις, απλα αποδεχεσαι οτι δε μπορεις να επιβαλλεις τα μετρα social distansing). Call της κυβερνησης ειναι.