evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Παρούσα! Έχω μάσκα κ αντισηπτικό να μείνω;Παρακαλώ οι διαχειριστές να εντοπίσουν τους Θεσσαλονικείς και να τους βάλουν καραντίνα...
Παρούσα! Έχω μάσκα κ αντισηπτικό να μείνω;Παρακαλώ οι διαχειριστές να εντοπίσουν τους Θεσσαλονικείς και να τους βάλουν καραντίνα...
Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.....Πιστεύετε θα ακυρωθούν πτήσεις από Ρώμη προς Ελλάδα ? Την κυριακή επιστρέφω
Το τι πιστευει ο καθενας απο το τι μπορει να γινει πραγματικα απεχει πολυ! Εκ των προτερων προφητες θα γινουμε με μεγαλο ρισκο.... Τα πραγματα ειναι ρευστα και αλλαζουν καθε τρεις και λιγο.Πιστεύετε θα ακυρωθούν πτήσεις από Ρώμη προς Ελλάδα ? Την κυριακή επιστρέφω
North Korean official reportedly executed for breaking coronavirus quarantineΒ. Ιταλία, Β. Ελλάδα......μόνο η Β. Κορέα του Μ. Ηγέτου έμεινε αλώβητη! Τυχαίο; Ερώτημα.
α) Kαι πώς ήξεραν οι Κινέζοι να στήσουν το θέμα του κορωνοϊού δυο μήνες πριν για κάτι που θα γινόταν στη Λέσβο στο μέλλον, φαινόμενο της πεταλούδας;...τοτε ισως θα καταλαβετε περι τινος προκειται για τον ιο κι ολη συτη την τρομοκρατια περι ιου και λοιπα...
Καλό είναι να μην το συζητήσουμε αυτό εδώ γιατί είναι off topic... κρίμα να κλειδωθεί το πιο καυτό θέμα.α) Kαι πώς ήξεραν οι Κινέζοι να στήσουν το θέμα του κορωνοϊού δυο μήνες πριν για κάτι που θα γινόταν στη Λέσβο στο μέλλον, φαινόμενο της πεταλούδας;
β) Στη Λέσβο δεν ήταν που όλοι οι τοπικοί φορείς και οι πολίτες καλοδέχονταν τους μετανάστες/πρόσφυγες, που η γιαγιά τάιζε το μωρό με το μπιμπερό και παραλίγο να τους δώσουν και το Νόμπελ Ειρήνης; Oπότε μου λες ότι τόσα χρόνια με κυβέρνηση Τσίπρα που δημιουργήθηκαν όλες οι δομές εκεί και γέμισαν με πρόσφυγες, όλα ήταν τέλεια και δεν υπήρχαν αντιδράσεις και τώρα ξαφνικά τους τελευταίους μήνες οι κάτοικοι θυμήθηκαν ότι ενοχλούνται απ' την παρουσία τους. Κάτι δεν κολλάει σε όλο αυτό, πράγματι.