Παιδιά αληθεύει αυτό; δεν το έχω δει από κανένα σόι σαιτ
Παιδιά αληθεύει αυτό; δεν το έχω δει από κανένα σόι σαιτ
Δεν το εχεις δει γιατι ακομα δεν εχει βγει καποια επισημη ανακοινωση. Μιλαει για το πρωτο δειγμα.... Ας περιμενουμε κατι επισημο πρωτα και μετα το ξαναβλεπουμε...Παιδιά αληθεύει αυτό; δεν το έχω δει από κανένα σόι σαιτ
Είναι αξιόπιστο λένε.....αλλά είναι αναμενόμενο.Δεν το εχεις δει γιατι ακομα δεν εχει βγει κατι επισημο. Μιαλει για το πρωτο δειγμα.... Ας περιμενουμε πρωτα επισημη ενημερωση!
Τωρα που σερφαρω βλεπω οτι το παιζουν πολλα σαιτ....Είναι αξιόπιστο λένε.....αλλά είναι αναμενόμενο.
Οριστε και σε σοι σαιτ. Αυριο η εγκυρη πληροφορια παρολα αυτα.Παιδιά αληθεύει αυτό; δεν το έχω δει από κανένα σόι σαιτ
Νομίζω ότι είναι διαφορετικα κρούσματα.Οριστε και σε σοι σαιτ. Αυριο η εγκυρη πληροφορια παρολα αυτα.
https://www.healthweb.gr/reportaz-y...ο-επιβεβαιωμένο-κρούσμα-κοροναϊου-στην-ελλάδα
οταν ανοιγω αυτο το λινκ βγαζει:
Αυτο τσεκαρα και εγω τωρα. Στο tromaktiko μονο ο τιτλος εχει μεινει!! Το κειμενο το αλλαξαν σε χρονο ρεκορ σε «μη επιβεβαιωμενο κρουσμα πρωτου δειγματος»οταν ανοιγω αυτο το λινκ βγαζει:
ΕΚΤΑΚΤΟ: ΔΕΝ επιβεβαιώθηκε κρούσμα κορωνοϊού στο Αττικό νοσοκομείο
Ναι τουλαχιστον απο αυτα που διαβαζω φαινονται να ειναι διαφορετικα...Νομίζω ότι είναι διαφορετικα κρούσματα.