• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Γενικά Συζήτηση για την ενότητα "Αεροπορικές Εταιρείες"

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
έλεγα εκείνο το γκρουπ να ενσωματωθεί στις αεροπορικές...
τί λέτε;

panpan

Member
Μπα,ας μεινουν ετσι οπως εχει να μην διαμαρτυρονται αυτοι που τους αρεσει
skyteam,oneworld,star alliance και αλλες δημοκρατικες δυναμεις :)

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Θα έχουμε ένα sticky για κάθε αεροπορική που πετάει στην Ελλάδα?

Φαντάζομαι όχι αλλά η συγκεκριμένη-όπως είμαι σίγουρη ότι έχεις διαπιστώσει-έρχεται πρώτη στο να δημιουργεί παντός είδους απορίες για τους ενδιαφερόμενους οπότε καλό είναι να παραμείνει sticky...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Φαντάζομαι όχι αλλά η συγκεκριμένη-όπως είμαι σίγουρη ότι έχεις διαπιστώσει-έρχεται πρώτη στο να δημιουργεί παντός είδους απορίες για τους ενδιαφερόμενους οπότε καλό είναι να παραμείνει sticky...
Νομίζω πρώτη ήταν και παραμένει η easyjet...

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Νομίζω πρώτη ήταν και παραμένει η easyjet...

Να κάνουμε κι ένα γι αυτή τότε και είμαστε κομπλέ:xmas_biggrin:
(Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει τώρα με τα νέα δρομολόγια της ryanair...:xmas_cool:)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Να κάνουμε κι ένα γι αυτή τότε και είμαστε κομπλέ:xmas_biggrin:
(Κάτσε να δεις τι έχει να γίνει τώρα με τα νέα δρομολόγια της ryanair...:xmas_cool:)
Ουδεμία αντίρρηση. Καλή προσέγγιση είναι αυτά τα θέματα, αλλά θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη αν δε θέλουμε να μεροληπτούμε. Και μάλλον χρειάζεται επίσης και για Olympic και Aegean.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ουδεμία αντίρρηση. Καλή προσέγγιση είναι αυτά τα θέματα, αλλά θα πρέπει να είναι ολοκληρωμένη αν δε θέλουμε να μεροληπτούμε. Και μάλλον χρειάζεται επίσης και για Olympic και Aegean.

Δε νομίζω ότι είναι θέμα μεροληψίας, απλά ξεκαθαρίζονται ορισμένα πράγματα στο συγκεκριμένο τόπικ τα οποία μπερδεύουν συχνά αρκετούς. Δε νομίζω ότι η Olympic, η Aegean ή οποιαδήποτε άλλη μη-low cost εταιρία χρειάζεται αντίστοιχο θέμα. Κι αυτό γιατί η διαδικασία κράτησης με αυτές είναι πολύ πιο απλουστευμένη, δεν υπάρχουν οι έξτρα χρεώσεις, οι επιλογές για βαλίτσα/ασφάλεια κλπ κλπ όπως στις λοw cost.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Δε νομίζω ότι η Olympic, η Aegean ή οποιαδήποτε άλλη μη-low cost εταιρία χρειάζεται αντίστοιχο θέμα. Κι αυτό γιατί η διαδικασία κράτησης με αυτές είναι πολύ πιο απλουστευμένη, δεν υπάρχουν οι έξτρα χρεώσεις, οι επιλογές για βαλίτσα/ασφάλεια κλπ κλπ όπως στις λοw cost.
Ναι, αυτά τα θέματα είναι σαφώς πιο απλά, αλλά υπάρχουν άλλα.

Πόσος κόσμος ξέρει ότι μπορεί να αγοράσει το εισιτήριό του από άλλα sites ή πρακτορεία αποφεύγοντας το service fee? Πόσος κόσμος ξέρει ότι μπορεί να κάνει κράτηση εισιτηρίου τηλεφωνικά, και να το αγοράσει μέρες αργότερα από την εταιρία ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα της επιλογής του?

Πόσος κόσμος ξέρει τις διαφορές των διαφόρων ναύλων (flex, semiflex, saver κλπ)? Ότι μπορεί να έχει εισιτήρια με ανοικτή ημερομηνία?

Πόσος κόσμος ξέρει για mobile check-in, ηλεκτρονικό check-in με επιλογή καλών θέσεων, τα όρια των αποσκευών?

Πόσος κόσμος ξέρει ότι μπορεί να αποφύγει τους μισούς φόρους του Ελ. Βενιζέλος & των άλλων αεροδρομίων, αν απλώς είναι διερχόμενος?

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Μα αν ο κόσμος μάθει όλα τα παραπάνω για τις regulars, δε θα έχει πια λόγο να πετάει με τη Ryanair και να πληρώνει 100 ευρώ για μια βαλίτσα:bash:

osfialgia

Member
Ταξιδιωτική ασφάλεια

Άμα κάποιος φοβάται ότι θα χάσει την πτήση λόγο αρρώστιας, θα θέλει να την ακυρώσει κι να πάρει τα λεφτά του πίσω (φόρους), θα αργήσει να βγει η βαλίτσα του, θα μπορέσει να δηλώσει ότι θέλει, αλλιώς πατάμε No Travel Insurance Required
απλα νομίζω οτι και να βαλεις travel insurance αν εισαι ελληνας δεν την δικαιουσε, απο τη στιγμη που δεν εχει επιλογη για Ελλαδα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.655
Μέλη
39.405
Νεότερο μέλος
Ioanna Kara

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα