psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Την έχουμε ξανακάνει τη συζήτηση σε άλλο νήμα, δεν ωφελεί.Ρε Ψηλέ μη με βάζεις να κάνω τον συνήγορο και το γραφειο τύπου του Μπέου.. Το πράττειν ενδιαφέρει τους δημότες και οχι το λέγειν.. Χόρτασε λόγια ο κόσμος και υποσχέσεις..
Προσωπικά αν ήμουν δημότης Βόλου θα ντρεπόμουν να το πω, πόσο μάλλον να εκθειάζω τέτοιους τύπους που θα έπρεπε να τους έχει αποβάλει η κοινωνία. Δε με νοιάζει πόσα τουβλα θα βάλουν, ούτε πόσα έργα πνοής θα κάνουν λες και τα κάνουν απ' τη τσέπη τους η τους τα χρωστάτε.
Αν δε κάνουν οι προηγούμενοι αλλάξτε τους, να βάλετε καλύτερους, αδιάφθορους κτλ.
Αυτό είναι το νόημα της δημοκρατίας, όχι οι μπίζνες που κάνει ο καθένας στο δήμο με ίδιον όφελος και παρουσιάζεται ως σωτήρας.
Μονακό να κάνει το Βόλο δε μου καίγεται καρφί, η τοπική κοινωνία έχει αποτύχει σε βάθος.
Τα κοπρόσκυλα, όπως συνηθίζει να τους λέει, αυτά τα κοματόσκυλα
Κάποτε, σε κάποια μαγική χώρα είχαν εμφανιστεί κάποιοι αντίστοιχοι «ακτιβιστές» με παραλαγές και μαύρα ρούχα, που ο κόσμος τους ψήφιζε με πολύ μεγάλο ποσοστό κιόλας, γιατί «τα έλεγαν ωραία αν και λιμανίσια», γιατί «δεν ήταν επαγγελματίες πολιτικοί σαν τα άλλα τα κοπρόσκυλα», γιατί «πρόσφεραν έργο και συσσίτιο για Έλληνες», γιατί «άμα χρειαστεί θα ρίξουν και καμιά σφαλιάρα» και γιατί «χορτάσαμε από υποσχέσεις, ας δοκιμάσουμε κι αυτούς».Για να τον ψηφίζει τόσο μεγάλο ποσοστο απο τον πρωτο γύρο κιολας
Μια κακή δημοκρατία δε διορθώνεται ποτέ από ένα «καλό» φασισμό, έτσι ξέρω τουλάχιστον εγώ. Όπως ξέρω ποιο είναι και το σύστημα που φέρνει κάθε λογής Μπέους.
(Ξέφυγα πάλι με τέτοια θέματα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων τα τελευταία δε τα λέω για σένα σε καμία περίπτωση, απλά βρήκα αφορμή το παράδειγμα. Δε θα συνεχίσω τη κουβέντα, νομίζω περνάει αυτό που θέλω να πω. Με χαρά να το πιούμε το τσίπουρο πάντως)
Last edited: