Συζήτηση για θρησκείες, πρακτικές, κινήματα και άλλα πολλά

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

alma

Member
Προσωπικά θεωρώ κατάπτυστους και τους παιδεραστές και το Λιγδιάρη και τον Κουβά και όποιον τους ξεπλένει.

Συμφωνώ όμως και για την ξεφτίλα του ηθοποιού που αναφέρει ο @Nikos86 που έπεσε τόσο χαμηλά ώστε να συνεργάζεται και να το βουλωνει με το βιαστή/παρενοχλητη (ή ό,τι άλλο ήταν) της γυναίκας του και μετά ούρλιαζε ξαφνικά όταν μίλησαν πρώτα άλλοι. Βρίσκω εξαιρετικά δειλή και άνανδρη(για να το πω κομψά) τέτοια συμπεριφορά.

Γενικά η ελληνική σόουμπιζ έχει πιάσει πάτο. Η τηλεόραση (σε όσα σπίτια υπάρχει) παραμένει κλειστή όλο και συχνότερα.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ε όχι και μπράβο στο Ρουβά! Τι άλλο θα ακούσουμε; Αυτό με το «έπεσε κάτω και τον χτυπάτε κι άλλο» το ακούσαμε και για τον Παναγιωτοπουλο. Και τελικά τι είπε η ελληνική δικαιοσυνάρα μας; 10.000€ πρόστιμο.
Ζουμε σε μια χώρα όπου ακόμα βιαστές παιδοβιαστες και φονιάδες ξεπλένονται. Ζούμε στη χώρα του ξανθού ωραίου χριστιανού πιλότου που αχ μωρέ αν ομολογούσε σε πέντε χρονάκια θα ήταν με την κόρη του. Στη χώρα του Πακιστανού κι Αλβανού που «τι πιο σύνηθες από το να φέρει όπλο». Ζούμε στη χώρα που μας λένε να προσέχουμε και να μη πάμε γυρεύοντας όταν μας βιάζουν, ότι είμαστε πο@τ@ν@κια άμα θελουμε να πάμε ένα βράδυ σε πάρτυ. Είμαστε η χώρα που ψάχνει πικάντικες λεπτομέρειες πίσω από επιθέσεις με βιτριόλια, και που αν βρεις το θαρρος να μιλήσεις σου λένε γιατί τώρα και που αποσκοπείς.
Μπήκαμε ωστόσο στο σημείο όπου τα θύματα βρίσκουν επιτέλους μια κάποια υποστήριξη, που αφήνουμε τη φωνή τους κι ας τρέμει να ακουστεί, που στηρίζουμε τέτοιες φωνές. Μεχρι να κατοχυρωθεί το δικαίωμα του κάθε θύματος στη δίκαιη μεταχείριση, μέχρι η δικαιοσύνη να μη δαγκώνει τους ξυπόλητους, μέχρι ο βιασμός και η γυναικοκτονια να βρουν την ποινή που τους αρμόζει, τότε κανένα μπράβο στους ξεπλενηδες.Κανένα μπράβο και καμία ανοχή στη βλακεία. Μονάχα πλήρη και άνευ όρων αλληλεγγύη στα θύματα.

ludovica

Member
Για να συμπληρώσω την alma, η ελληνική σόου μπιζ είναι πολύ χαμηλά και γιατί πολλοί ηθοποιοί επιδειξανε μια στάση εμείς, τα οικονομικά μας και οι δημόσιες σχέσεις μας να είναι καλά, ας ξεπλυνουμε λίγο, αύριο δεν ξέρεις τι γίνεται.

Nikos86

Member
Ε όχι και μπράβο στο Ρουβά! Τι άλλο θα ακούσουμε; Αυτό με το «έπεσε κάτω και τον χτυπάτε κι άλλο» το ακούσαμε και για τον Παναγιωτοπουλο. Και τελικά τι είπε η ελληνική δικαιοσυνάρα μας; 10.000€ πρόστιμο.
Ζουμε σε μια χώρα όπου ακόμα βιαστές παιδοβιαστες και φονιάδες ξεπλένονται. Ζούμε στη χώρα του ξανθού ωραίου χριστιανού πιλότου που αχ μωρέ αν ομολογούσε σε πέντε χρονάκια θα ήταν με την κόρη του. Στη χώρα του Πακιστανού κι Αλβανού που «τι πιο σύνηθες από το να φέρει όπλο». Ζούμε στη χώρα που μας λένε να προσέχουμε και να μη πάμε γυρεύοντας όταν μας βιάζουν, ότι είμαστε πο@τ@ν@κια άμα θελουμε να πάμε ένα βράδυ σε πάρτυ. Είμαστε η χώρα που ψάχνει πικάντικες λεπτομέρειες πίσω από επιθέσεις με βιτριόλια, και που αν βρεις το θαρρος να μιλήσεις σου λένε γιατί τώρα και που αποσκοπείς.
Μπήκαμε ωστόσο στο σημείο όπου τα θύματα βρίσκουν επιτέλους μια κάποια υποστήριξη, που αφήνουμε τη φωνή τους κι ας τρέμει να ακουστεί, που στηρίζουμε τέτοιες φωνές. Μεχρι να κατοχυρωθεί το δικαίωμα του κάθε θύματος στη δίκαιη μεταχείριση, μέχρι η δικαιοσύνη να μη δαγκώνει τους ξυπόλητους, μέχρι ο βιασμός και η γυναικοκτονια να βρουν την ποινή που τους αρμόζει, τότε κανένα μπράβο στους ξεπλενηδες.Κανένα μπράβο και καμία ανοχή στη βλακεία. Μονάχα πλήρη και άνευ όρων αλληλεγγύη στα θύματα.
Τα έχεις βάλει όλα στο μίξερ. Και δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που λέω εγω. Δεν θα τα αντικρούσω ένα ένα, ενδεικτικα αναφερω πως η ατάκα του Ευαγγελάτου προφανώς και ήταν ατόπημα και ως τέτοιο αντιμετωπίστηκε. Για αυτό και αναθεώρησε κατευθείαν. Εγώ λέω κάτι πολύ συγκεκριμένο, η άποψη του Ρουβά είναι αντιδημοφιλής και μόνο κακό μπορεί να του κάνει. Αυτό θέλει πιο πολλά αρχίδια, από το να είσαι όψιμος κατήγορος. Το ότι η άποψη του Ρουβά είναι μειοψηφική είναι γεγονός. Μια βόλτα στους δρόμους της πόλης σου ή στα σόσιαλ μίντια θα σε πείσει. Αλλά ακόμα και εδώ μπορείς να δεις πόσοι συμφωνούν μαζί σου και πόσοι μαζί μου. Η αλληλεγγύη στα θύματα είναι αληθινή όταν δεν έχεις να κερδίσεις δημοτικότητα από αυτή. Όσο για τον Παναγιωτοπουλο αλλιως τα θυμάμαι, όλοι πήρανε αποστάσεις. Όλοι βγήκαν να τον κράξουν. Φυσικά και το έκαναν για να διαχωρίσουν τη θέση τους όχι γιατί νοιάστηκαν για το θύμα που η ερώτικη της ζωή έγινε βούκινο. Φυσικά και ένα μεγάλο μπράβο στον Ρούβα γιατί δεν λογάριασε το κόστος των δηλώσεων του. Όχι γιατί έχει λιγότερη αλληλεγγύη για το θύμα απ' ότι ας πούμε π.χ. η Ναταλία Γερμανού. Αυτό ούτως ή άλλως δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

ludovica

Member
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι κάνει αντιδημοφιλεις δηλώσεις όχι γιατί έχει κότσια αλλά επειδή νιώθει πολύ ασφαλής για να τις κάνει, μεταξύ άλλων. Αντε να χάσει προσωρινά λίγη δημοφιλια. Έχει τόσα άλλα να πιαστεί. Τα κανάλια τον έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια μέχρι αηδίας. Θυμάμαι ακόμα ότι είχα λυπηθεί τις εποχές της γιουροβιζιον έναν καημένο Ρώσο. Τι του είχαν σύρει επειδή έκανε το αμάρτημα να διαγωνίζεται με το Ρούβα..

Nikos86

Member
Εγώ πάλι θα έλεγα ότι κάνει αντιδημοφιλεις δηλώσεις όχι γιατί έχει κότσια αλλά επειδή νιώθει πολύ ασφαλής για να τις κάνει, μεταξύ άλλων. Αντε να χάσει προσωρινά λίγη δημοφιλια. Έχει τόσα άλλα να πιαστεί. Τα κανάλια τον έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια μέχρι αηδίας. Θυμάμαι ακόμα ότι είχα λυπηθεί τις εποχές της γιουροβιζιον έναν καημένο Ρώσο. Τι του είχαν σύρει επειδή έκανε το αμάρτημα να διαγωνίζεται με το Ρούβα..
Καλά δεν θα του κάνω και ψυχογραφημα ούτε είναι φίλος μου ούτε με πληρώνει για να τον κάνω συμπαθή σε σένα. Απλά για μένα για να κρίνω έναν καλλιτέχνη και το έργο του και έναν άνθρωπο και την ηθική του δεν έχει να κάνει με το αν εκφέρει απόψεις σύμφωνες με τα πιστεύω μου. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όπως αναγνωρίζεις και συ εξέφρασε αντιδημοφιλείς απόψεις. Την ίδια ασφάλεια μπορεί να νοιώθουν και άλλοι σταρ. Παρ' ολα αυτά δεν ρισκάρουν να χάσουν τη δημοφιλία τους έστω και προσωρινά όπως λες. Αντιθέτως πλειοδοτούν στην ανθρωποφαγία το οποίο είναι ο πιο εύκολος δρόμος και δεν έχει καμμία σχέση με την αλληλεγγύη. Μπορεί να ένιωσε και ασφαλής όπως λες δεν αλλάζει κάτι για μένα...

ludovica

Member
Άσε μη μιλήσουμε για την ηθική του Ρουβά και ξεφύγουμε εντελώς. Πολλά τα φάουλ αλλά εδώ ξεχείλισε το ποτήρι. Ανθρωποφαγία υπάρχει στα social και μάλιστα για πολύ χαζά θέματα, εδώ όμως όσοι κράζουν έχουν δίκιο 100%.
Αν όμως νομίζεις πως είναι δύσκολο να εκφράσει κάποιος αντιδημοφιλείς απόψεις σου έχω να θαυμάσεις και τους:
Γιάννης Μόρτζος: «Εκτιμώ τη συμπάθεια του Ρουβά προς τον Λιγνάδη»
Μόρτζος για Φιλιππίδη: Οι κυρίες αυτές έπρεπε την ίδια μέρα να τον καταγγείλουν - Τα άλλα είναι τσαρλατανισμοί
Κωνσταντινίδου για Φιλιππίδη: Τι άλλο θέλουμε, να τον κρεμάσουμε; Ήρθε αντιμέτωπος με τις ευθύνες του
Μαρία Τζομπανάκη: «Πάγωσε» η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη για τον προσωπικό σασμό της ηθοποιού
Τριφύλλη για Φιλιππίδη: «Tον αγαπώ! Δεν του είπε η γυναίκα του για τις πράξεις του, θα του πω εγώ;» - iefimerida.gr
Aπόστολος Δοξιάδης υπέρ Σάκη Ρουβά: 'Είχε το θάρρος να εκφράσει τη γνώμη του πολιτισμένα και ελεύθερα'
Υπάρχουν και άπειροι άλλοι. Εμένα το σύμπέρασμά μου είναι ότι έχουν ένα βόθρο στο κεφάλι τους, αλλά ο καθένας μπορεί να κρίνει διαφορετικά.

chrisbd

Member
Μερικές φορές ειμαστε έτοιμοι να κατασπαράξουμε ανθρώπους ειδικά "επώνυμους" επειδή κάποιος ειπε κάτι η κάποιος κατηγορειται για κάτι.. Καλά στην περίπτωση Λιγνάδη δεν μπορω να δω ελαφρυντικά οτι δηλαδή κάτι άλλο μπορει να συμβαίνει.. Ειναι κατάπτυστος και πρεπει να ειναι βαρύς ο πέλεκυς όπως και στου Φιλιπίδη και άλλων που αποδεδειγμένα εχουν προβει σε ειδεχθείς πράξεις.. Αλλά στο θέμα Ρουβά ειμαι αμφιταλαντευόμενος με την εννοια ότι κάπως αλλιώς ίσως θα ήθελε να το διατυπώσει και οχι να φανεί ότι ξεπλένει τοσο ειδεχθεις πράξεις απο τον μέντορά του τρόπον τινά, την στιγμη που και αυτος εχει παιδια.. Προφανως προκειται, για μενα τουλάχιστον, περι ανόητης διατύπωσης γιατι δεν μπορω να πιστέψω ότι μπορει ακομα να τρεφει συμπάθεια σε αυτό το άτομο..
Τώρα για τον Βουρδούμη, πως ειστε τόσο σίγουροι ότι γνώριζε απο πριν τι ειχε γινει με την γυναικα του και τον Φιλιππιδη;;

ludovica

Member
Γνώριζε αλλά έχει πει ότι είχε υπογράψει πριν μάθει ότι έκλεισε και ο Φιλιππίδης. Αυτό κάπου το καταλαβαίνω και οι ηθοποιοί πρέπει να τρώνε.

paefstra

Member
Ολοι οι δημοτες της Αθηνας νιωθουμε ευγνωμονες που δινεται βημα στο σκουπιδι που πληρωθηκε με απ ευθειας αναθεση 210.000 ευρω απο τα δημοτικα τελη για να τραγουδησει 20 λεπτα ωστε να εκφρασει τις αποψεις του. Δεν περιμεναμε κατι καλυτερο. Αλλα πολυ ορθο το οτι σπαει την πολυετη σιωπη του και εκτιθεται στη δημοσια κριτικη οικειοθελως ενω πληρωνεται με δημοσιο χρημα. Παντα τετοια. Φατε τον.

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Το ενδεχόμενο ότι το παιδί είναι απλά χαζό δε πέρασε από κανενός το μυαλό; Σιγά μη κατάλαβε τι είπε.
Άσε που προσωπικά δεν είχα προσδοκίες για κάτι καλύτερο, θα ήταν εντελώς ουτοπικό κάτι τέτοιο από άτομα επιπέδου Ρουβά και γενικότερα της εγχώριας showbiz.
@Nikos86 προσπαθώ να καταλάβω τη τοποθέτηση σου και το λέω καλοπροαίρετα, είναι άλλο πράγμα να στηρίξει όμως τον πρώην «φίλο» του που θα μπορούσε να το κάνει καυτηριάζοντας τη συμπεριφορά του κι άλλο αυτό που εν τέλει έκανε, αν και ξαναλέω δε νομίζω ότι το κατάλαβε.

@paefstra Για μένα ήταν εξίσου προσβλητικό το γεγονός ότι μασούληξε τα λεφτά που έχει ο Μπακογιάννης για να παίζει, συμφωνώ. Αν ήταν μάγκας ας το έκανε κι ας προχωρούσε σε δωρεά, αλλά τι ψάχνω να βρω τώρα κι εγώ...

Τώρα για τον Βουρδούμη, πως ειστε τόσο σίγουροι ότι γνώριζε απο πριν τι ειχε γινει με την γυναικα του και τον Φιλιππιδη;;
Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι γνώριζε αλλά παράλληλα είχε την ανάγκη να δουλέψει.
Πριν του ρίξουμε ανάθεμα ας αναλογιστούμε αυτό, όσο κι αν δείχνει έλλειψη αξιοπρέπειας.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Οι προηγούμενες γενιές ήταν οι γενιές του ισαποστακισμού καθώς και του «μακριά από μας κι όπου θέλει ας είναι». Ο ισαποστακισμός είναι συνενοχή. Συντάσσομαι με Σπύρο Σούλη και όχι δε θα δείξω καμία ανοχή στις γενναιότητες της πλάκας.
Σ. Σούλης: «Τέλος στις ίσες αποστάσεις - Δεν έχω αγκαλιά για βιαστές και για παιδεραστές» | ROSA.GR

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh