Η Epicerie δε φτιάχνει τάρτα αλλά tartine (φρυγανισμένο ψωμί με διάφορα υλικά) είναι σα σνακ κ δε θα χορτάσετε. Ψηφίζω τη δεύτερη επιλογή.Πάμε για τάρτα στο Epicerie ή στο Au Brasseurs και καφέ στο Christian ή στο Au fond du jardin.
Αν θέλετε απλώς ποτό, μπορείτε να πάτε στα καραβάκια που αναφέρω, ή στο 'Le gayot', 'Le saxo' (τίποτα το ιδιαίτερο). Στο 'L'alchimiste' είχε ωραία κοκτέιλς. Επίσης υπάρχει κ η 'perestroica' ρώσικο μπαράκι με μεγάλη ποικιλία σε βότκα (η αγαπημένη μου βότκα-καραμέλα). Αν θέλετε κλαμπάκι, κάνω κάποιες προτάσεις εδώ.Επιστροφή στο Στρασβούργο βραδάκι. Ποτό πού??
Μμμ... απρόβλεπτος θα έλεγα. Φαντάσου πως τον Απρίλη του 2007 είχε καύσωνα... κ το εννοώ...θα ερχόταν ο φίλος μου κ του έλεγα να φέρει βερμούδες κ με θεώρησε υπερβολική... ε όταν ήρθε ψάχναμε μαγαζι να αγοράσουμε βερμούδα. Ενώ τον Ιούνιο είχε κρύο κ έβρεχε συνέχεια. Κ τις 2 χρονιές τον Αύγουστο (2006 -2007) είχε επίσης πολύ κρύο. Φυσικά αυτό δε σημαίνει πως είναι πάντα έτσι, αλλά δεν ξερω τι να σου πω, μη σε πάρω κ στο λαιμό μου...Για μήνα Μαρτη πως είναι ο καιρός στην περιοχή; συστήνεται ένα ταξιδάκι ή πιο μετά;
Χιόνι τον Μάρτιο δεν είχε στο Στρασβούργο καμία από τις 2 χρονιές που ήμουν...ελπίζω να μην έχει ούτε φετος... αν κ εκεί είναι οργανωμένα κ καθαρίζουν τους δρόμους.Προγραμματίζω ένα τετραήμερο μέσα Μαρτίου για το τρίγωνο Ελβετία Γαλλία Γερμανία. Με προβληματίζει αν θα είναι ο βαρετός χειμώνας με χιόνια κτλ.
Σκάρτες 4 μέρες είναι ή καθαρές; Δεν είναι πολλές...οπότε θα πρότεινα Στρασβούργο κ αλσατικά χωριά. Διάβασε τις πληροφορίες που έχουν γράψει κ οι άλλοι συμφορουμίτες, δες κ φωτό κ αποφάσισε σε ποια χωριά θα πας. Βασιλεία δεν έχω πάει, οπότε δεν ξέρω να σε συμβουλέψω... συμφοιτητές μου που είχαν πάει μού είχαν πει πως μονοήμερη αρκεί...Ο κύβος ερρίφθη, 4 μέρες μέσα του μαρτη. Αφετηρία τερματισμός το αεροδρόμιο στη βασιλεια. @demie εσυ που ξέρεις την περιοχή τι προτείνεις;