• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Στραβά κι ανάποδα...

Doug

Member
Αμαν εσυ πια με τα στραβά & ανάποδα, μην πουμε καμια κουβέντα για Europe, αμεσως...:haha:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Πρεπει να εχω αποδειξεις,οταν δεχομαι τις επιθεσεις σας!!!:haha::haha:

Doug

Member
Πρεπει να εχω αποδειξεις,οταν δεχομαι τις επιθεσεις σας!!!:haha::haha:
Τι?Πως?Που?Ποιες επιθεσεις? Σου επιτέθηκα ποτε..?:bleh:
Και επειδη γουστάρω τρελλά ΕΥΡΩΠΗ αν βρεις κανα οικονομικο εισητηριακι για 14-17 Ιουνιου σφυρα το!:haha:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Last edited by a moderator:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Δεν υπαρχει τιποτα στραβο κι αναποδο στα ταξιδια μου. Κοστα Ρικα-Παναμαs και Βενεζουελα-Κολομβια ειναι ολα στην Αμερικη. Κι επειδη δεν εχω αποφασισει σε ποιο γκρουπακι θα παω , εβαλα ενα Αμερικη γενικωs.:)
Εσυ νομισεs οτι εννοω τιs ΗΠΑ ε? Οχι φιλε μου δε δινω δακτυλικα αποτυπωματα με ολα τα δαχτυλα , εχω αλεργια και δε μπορω τα μελανια στα χερια μου.
Οσο για την Κολωνια , ριξε μια ματια στη Μικρονησια και θα δειs την πολη-ονειρο μου.
Επιτηδεs τα εγραψα ετσι για να σε ελεγξω..κανειs καλη δουλεια Αρτεμη μου :haha:.

bloody mary

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Αμαζόνιος
Η go2dbeach σε τεστάρει ανελλειπώς ενώ ο καλός σου φίλος Doug τα βάζει από μόνος του στο σωστό σημείο είδες?

Και επειδη γουστάρω τρελλά ΕΥΡΩΠΗ αν βρεις κανα οικονομικο εισητηριακι για 14-17 Ιουνιου σφυρα το!:haha:

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Δεν υπαρχει τιποτα στραβο κι αναποδο στα ταξιδια μου. Κοστα Ρικα-Παναμαs και Βενεζουελα-Κολομβια ειναι ολα στην Αμερικη. Κι επειδη δεν εχω αποφασισει σε ποιο γκρουπακι θα παω , εβαλα ενα Αμερικη γενικωs.:)
Εσυ νομισεs οτι εννοω τιs ΗΠΑ ε? Οχι φιλε μου δε δινω δακτυλικα αποτυπωματα με ολα τα δαχτυλα , εχω αλεργια και δε μπορω τα μελανια στα χερια μου.
Οσο για την Κολωνια , ριξε μια ματια στη Μικρονησια και θα δειs την πολη-ονειρο μου.
Επιτηδεs τα εγραψα ετσι για να σε ελεγξω..κανειs καλη δουλεια Αρτεμη μου :haha:.
Η πρωτευουσα της Μικρονησιας ονομαζεται Κολόνια και μια μεγαλη πολη της Γερμανιας Κολωνία.Ετσι οπως το εχεις γραψει μας παραπεμπεις σε Γερμανια.Για του λογου το αληθες...copy απο προγραμμα τουριστικου γραφειου.

Βόρειος Ειρηνικός, Μικρονησία 24 ημέρες - Cosmorama travel services
Βόρειος Ειρηνικός, Μικρονησία. cosmorama moto cosmorama logo ... Η γνωριμία μας με το νησί θα ολοκληρωθεί με μια βόλτα στην πρωτεύουσα Κολόνια. ...:haha::bleh:

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh