• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Γαλλία Ελβετία Στο τριεθνές το μαγαζί.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Καλημέρα, τι λέτε; 16 - 23 Απριλίου; Ή 18 - 23 ; Θα πάμε Κολμάρ ένα βράδυ και τα υπόλοιπα Στρασβούργο με ημερήσια europapark. Ίσως κ άλλο ένα χωριο... αν προλάβουμε. Στην ουσία όμως είναι 4 και 6 μέρες αντίστοιχα. Επίσης βρήκα Europa Park crowd calendar - April 2025 για το europa-park

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Στην ουσία όμως είναι 4 και 6 μέρες αντίστοιχα.
Με τόσες διαθέσιμες ημέρες μπορείτε να κάνετε πολλά στην περιοχή ακόμα και χωρίς δικό σας όχημα. Σίγουρα περισσότερα χωριά και ίσως μια μέρα παραπάνω σε Colmar που αξίζει!

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Το 18-23 μας καλύπτει; Επειδή έχουμε κ τα μικρά δεν θα θέλαμε πολλά χωριά.... Κ ήδη έχουνε πολλές μετακινήσεις... Με τρένο. Άρα ίσως βάλω δύο βράδια Κολμάρ. Στο ένα συνδυασμό πάμε Στρασβούργο κ επιστρέφουμε. Στον άλλο συνδιασμό πάνε βασιλεία κ επιστρέφουμε από Στρασβούργο.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Και άλλο θέμα, ψάχνω τρόπο να κάνουμε Ανάσταση στο Κολμάρ. Θα προσπαθήσουμε δηλαδή γιατί δεν ξέρω αν θα αντέξουν τα μικρά μέχρι τέτοια ώρα. Ορθόδοξη εκκλησία δεν βλέπω να υπάρχει... Ίσως θα μας βόλευε εκκλησία κοντά στο ξενοδοχείο,ώστε να πάμε με τα ποδια. Γιατί δεν νομίζω να βρίσκω uber τέτοια ώρα....Πιο πολύ για τα μικρά, να ανάψουν τη λαμπάδα κ να "καταλάβουν" Πάσχα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Το 18-23 μας καλύπτει; Επειδή έχουμε κ τα μικρά δεν θα θέλαμε πολλά χωριά.... Κ ήδη έχουνε πολλές μετακινήσεις... Με τρένο. Άρα ίσως βάλω δύο βράδια Κολμάρ. Στο ένα συνδυασμό πάμε Στρασβούργο κ επιστρέφουμε. Στον άλλο συνδιασμό πάνε βασιλεία κ επιστρέφουμε από Στρασβούργο.
Θεωρώ πως ναι, άνετα, ειδικότερα εφόσον υπάρχει αυτή η ευελιξία με τα αεροδρόμια άφιξης και αναχώρησης θα το έκανα και με λιγότερες ημέρες στη διάθεση μου.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
Και πάλι ευχαριστούμε για την ιστορία!!! Πραγματικά υπέροχη όπως όλες!!!! Με βοήθησε κ αυτή πολύ!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Και πάλι ευχαριστούμε για την ιστορία!!! Πραγματικά υπέροχη όπως όλες!!!! Με βοήθησε κ αυτή πολύ!
Να είσαι καλά σ' ευχαριστώ, με το καλό το υπέροχο ταξίδι σας σ' αυτά τα μαγικά μέρη της Ευρώπης! :)

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τζέντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Και άλλο θέμα, ψάχνω τρόπο να κάνουμε Ανάσταση στο Κολμάρ. Θα προσπαθήσουμε δηλαδή γιατί δεν ξέρω αν θα αντέξουν τα μικρά μέχρι τέτοια ώρα. Ορθόδοξη εκκλησία δεν βλέπω να υπάρχει... Ίσως θα μας βόλευε εκκλησία κοντά στο ξενοδοχείο,ώστε να πάμε με τα ποδια. Γιατί δεν νομίζω να βρίσκω uber τέτοια ώρα....Πιο πολύ για τα μικρά, να ανάψουν τη λαμπάδα κ να "καταλάβουν" Πάσχα
Δυστυχώς δεν υπάρχει ελληνική ορθόδοξη εκκλησία στο Κολμάρ. Ελληνική ορθόδοξη εκκλησία υπάρχει στο Στρασβούργο όπου γιορτάζεται η Ανάσταση αργά το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου. Υπάρχει όμως κι η ελληνορθόδοξη ενορία στο Bischwiller, όπου η Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως διεξάγεται το Μεγάλο Σάββατο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου από τις 20:30 έως τις 21:30.
Βρίσκεται όμως βόρεια του Στρασβούργου οπότε είναι ακόμα πιο μακριά από το Κολμάρ.
Τέλος, υπάρχει μια ρουμάνικη ορθόδοξη εκκλησία στο Pulversheim και μια σερβική ορθόδοξη στο Mulhouse...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.797
Μέλη
39.526
Νεότερο μέλος
Mariakis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom