Ειρήνη, τον Ιουλη πήγαμε με την κόρη μας 7 χρονων. Πρωτο ταξίδι για εκεινη κ ενθουσιαστηκε. Αφου εχετε κ οι 3 πιστοποιητικο καταλαβαινω οτι νοσησατε σχετικα πρσφατα οποτε εισαστε λιγο πιο ησυχα απο θεμα covid. Εμεις περπατησαμε πολυ, η μικρη μας είναι πολυ εκπαιδευμενη στο θέμα περπάτημα, οπότε στο μετρό μπήκαμε στο ελαχιστο δυνατο αλλά και πάλι δεν συναντήσαμε καταστάσεις συνωστισμου. Καθε 1 ειχε συρμο οχι όπως εδω! Disneyland τοτε είχε πολυ κόσμο τώρα (60 λεπτα αναμονης ανα παιχνιδι σε high season εμαθα φτανει 90-120) ίσως είναι πιο χαλαρά αλλά γενικά με εχε υποψη σου οτι την βροχη δεν την γλιτωσαμε ουτε εμεις τον ιουλη. Σχεδον καθε μερα ψιλοβρεχε για λιγο επι 1 βδομαδα. Αν η θερμοκρασια ειναι 10 βαθμοι οκ, γιατι εμπειριες φίλων μου τον χειμωνα στο Παρίσι ελεγαν για λιγο πιο τσουχτερο κρυο
Μπορεις να δεις κ να αποφασισεις εκει αλλα σε καθε περιπτωση να τα κλεισεις ηλεκτρονικα πριν πας, δεν θυμαμαι αν λογω κοβιντ επιτρεπουν να βγαλεις επι τοπου, αλλα ουτως ή αλλως ειναι αρκετα πιο ακριβα εκει κ θα χασετε χρονο. Απο/ προς αεροδρομιο ειχαμε κινηθει με ταξι (ειχαμε προσγειωθει στο orly) και μειναμε κοντα στην οπερα στο opera maintenon hotel paris. Αρκετα βολικο για τα αξιοθεατα. Για μπιστρο, καφε μου αρεσε η περιοχη γυρω απο την οδο montorgueil. Το ραπιντ γινεται κ σε φαρμακεια και τοτε κοστιζε 25ε. Εχει σε πολλα σημεια. Καλα να περασετε.
Μπορεις να δεις κ να αποφασισεις εκει αλλα σε καθε περιπτωση να τα κλεισεις ηλεκτρονικα πριν πας, δεν θυμαμαι αν λογω κοβιντ επιτρεπουν να βγαλεις επι τοπου, αλλα ουτως ή αλλως ειναι αρκετα πιο ακριβα εκει κ θα χασετε χρονο. Απο/ προς αεροδρομιο ειχαμε κινηθει με ταξι (ειχαμε προσγειωθει στο orly) και μειναμε κοντα στην οπερα στο opera maintenon hotel paris. Αρκετα βολικο για τα αξιοθεατα. Για μπιστρο, καφε μου αρεσε η περιοχη γυρω απο την οδο montorgueil. Το ραπιντ γινεται κ σε φαρμακεια και τοτε κοστιζε 25ε. Εχει σε πολλα σημεια. Καλα να περασετε.